ANA SAYFA > İZMİR > Grevdeki İzban işçileri Ata'ya saygı durdu

Grevdeki İzban işçileri Ata'ya saygı durdu

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Grevdeki İzban işçileri Ata'ya saygı durdu

İzban raylı sisteminde ücretlerini düşük buldukları için greve giden işçiler de Atatürk'ü ölümünün 78'inci yıldönümünde saygı ve özlemle andı.

İzmir'de iki gnüdür grevde olan İZBAN işçileri, Alsancak İstasyonu önünde toplandı. Yaklaşık 50 işçi ellerinde Türk bayrağı ve Atatürk posterleri ile saat 09.05'te saygı duruşunda bulundu. Bazı işçiler de üzerinde 'grev sözcüsü' yazan önlükler giydi. Kentin en işlek yerlerinden olan istasyon çevresinde çöp toplayan işçiler, çöp kutularının yanında saygı duruşunda bulunurken trafik polisleri araçtan indi ve selam durarak saygı duruşunda bulundu. Vatandaşlar da araçlarından inerek onu, ölüm saatinde saygıyla andı. Araçların hızla gittiği otobanda da hayat durdu. bütün araçlar durdu, sürücüleri araçlardan inerek saygı durdu.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Aziz Kocaoğlu'ndan İzban Grevi ile ilgili önemli açıklamalar
Sonraki Haber Necat Karataş: ''Atatürk’ün İzindeyiz!''

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?