ANA SAYFA > SAĞLIK > Görevde yükselme sınavı müjdesi

Görevde yükselme sınavı müjdesi

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Görevde yükselme sınavı müjdesi

Sağlık Sen İzmir Şube Başkanı Ekrem Özdemir görevde yükselme ve unvan değişikliğinde boş kalan kadrolarla ilgili tekrar sınav yapılacağını açıkladı.

Sağlık-Sen, sağlık çalışanlarının bir talebini daha gerçekleştirdi. Beklentileri karşılamayan görevde yükselme ve unvan değişikliğinde boş kalan kadrolarla ilgili tekrar sınav yapılacak. Ancak, mevcut sınav geçerliliğini koruyacak ve yerleştirmeler yapılacak.  Şube müdürlüğü ile yardımcı hizmetler sınıfının sorularının yüzde 85’inin aynı olduğu sınav sonucunda, yardımcı hizmetler sınıfının gireceği kadrolar olan VHKİ, memur, şoför ve şef kadroların yüzde 90’dan fazlasının, unvan değişikliği kadrolarının büyük bir kısmının boş kalması bekleniyor.
 
Başkan Özdemir, Sağlık Sen Genel Merkezimizin Sağlık Bakanlığı ile yapılan görüşmeler neticesinde, sınav sonuçlarının bağıl değerlendirme veya çan eğrisine göre değerlendirilerek tüm kadroların doldurulmasını, bunun mümkün olmaması halinde en kısa zamanda ve açılan kadro sayısını artırarak yeniden sınav yapılmasını talep edildi.

 

Yapılan görüşme sonucu sınavın bu yıl içinde tekrarlanabileceği konusunda mutabakata varıldı. Yapılacağı bildirilen sınavda, sınava girecek her alandakilere kendi alanlarına uygun sorular sorulması, kadroların artırılması ve ücretinin daha makul tutulması talep edildi. Sınavla ilgili takvim ve ayrıntılar, Sağlık Bakanlığı tarafından çalışmaların tamamlanmasının ardından kamuoyuna açıklanacak.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber İzmir'de Suriyelilere karşı önlemler artıyor
Sonraki Haber Riskli obez gebelikte zayıflama çabası da sakıncalı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?