ANA SAYFA > EĞİTİM > “Get online week” etkinlikleri İzmir Üniversitesi’nde

“Get online week” etkinlikleri İzmir Üniversitesi’nde

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
“Get online week” etkinlikleri İzmir Üniversitesi’nde

Her yıl Mart ayında Telecentre-Europe tarafından Avrupa’da düzenlenen “Get online week” (Bağlanın Haftası) etkinlikleri bu yıl GEN0101 çerçevesinde İzmir Üniversitesi’nde de düzenlenecek.

Avrupa Birliği tarafından desteklenen ve İzmir Üniversitesi tarafından sürdürülen Erasmus Plus kapsamındaki Gen0101 projesi, 23-29 Mart tarihleri arasında Türkiye’deki “Get Online Week” (Bağlanın Haftası) etkinliklerine ev sahipliği yapacak. Her yıl Mart ayında Telecentre-Europe tarafından Avrupa’da düzenlenen ve sayısal işler hakkında farkındalık yaratma ve insanların sayısal işler için gereken e-becerileri kazanmasını hedefleyen bu etkinliğin önemli bir amacını da hiç kimsenin sayısal dışlanma yaşamaması oluşturuyor.

İ-Akademi, CVyolla, Bilimsel Akademi, Bilims gibi sektörün önde gelen firmalarının katılacağı etkinlikte, İçerik Yönetim Sistemleri, Bilişimde Kariyer gibi konularda uzmanlar Soheila Sabeti, Emre Vuran ve Onur Keskin gibi isimler eğitim etkinlikleri düzenleyecek ve öğrencilerle söyleşilerde buluşacak.

GEN0101 Nedir?

Avrupa Birliği tarafından desteklenen Generation 0101 başlıklı Erasmus Plus projesi 6 ülkeden 7 kuruluşun ortaklığıyla gençlerin bilişim teknolojilerindeki becerilerini geliştirerek işsizlik sorununu çözmeyi amaçlamakta. Generation 0101, Hırvatistan’da bulunan Rijeka Teknik Kültür Merkezi'nin koordinatörlüğünde, Centro Studi Città di Foligno (İtalya), Langas į ateitį (Litvanya), Cyprus Community Media Centre (Kıbrıs Rum Kesimi), Telecentre (Hırvatistan), Latvijas informācijas un komunikācijas tehnologijas (Latviya) ve İzmir Üniversitesi'nin oluşturduğu bir stratejik ortaklık. Projede ayrıca sayısal endüstrilerde iş olanakları konusunda farkındalık yaratma ve sayısal ayrımın azaltılması için etkinlikler yer almakta.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Ali Engin'den yoğun mesai
Sonraki Haber Çin'e tavuk bacağı sat, ABD'ye tabut

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?