ANA SAYFA > İZMİR > Ali Engin'den yoğun mesai

Ali Engin'den yoğun mesai

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Ali Engin'den yoğun mesai

CHP İzmir 2. Bölge aday adayı Ali Engin, Pazar günü Foça’da başladığı çalışmalarına akşam saatlerinde Alsancak’ta son verdi.

Her dakikasını hizmet etmek istediği kente ayıran Engin, Menemen, Bayraklı ve Bornova’da ziyaretlerde bulunduktan sonra, Disk Emekli Sen Karşıyaka Şubesinin olağan genel kuruluna katıldı. Ali Engin Pazar günkü programını Tarihi Havagazı Fabrikasında düzenlenen Makedonya Göçmenleri Derneğinin yemeğine katılarak nokta koydu.

İzmir siyasetinde önemli başarılara imza atan CHP’nin İzmir’de ki eski patronu Ali Engin, sabah saatlerinde Foça’ya geçerek burada, CHP Foça İlçe Başkanlığının organize ettiği “Dayanışma Kahvaltısına” katıldı. İl Başkanı Bedri Serter, Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ ve 2. Bölgenin milletvekili aday adaylarının da katıldığı organizasyonda Ali Engin, partili dostlarıyla birlikte bol bol fikir alışverişinde bulundu.

Kahvaltı sonrası partililer tarafından Menemen’e davet edilen Ali Engin, burada yaptığı toplantıda, parti içerisinde devam eden huzur ortamının bozulmaması gerektiğini savundu. CHP için “fedakârlık yapmalıyız” diyen Ali Engin,  Menemen’de kendisine tam destek veren partililere hizmet sözü verdi.

Elinden geldiğince mahalle mahalle gezen ve buralarda partilerle kahve ziyaretleri yaparak onların dertlerini dinleyen Ali Engin,  Bayraklı ve Bornova’da yaptığı toplantılarda CHP’yi kendi çıkarlarına uymadığı için yarı yolda bırakanlara seslendi.

“Kötü gününde de CHP’yi terk etmedik”

Ali Engin, Bayraklı ve Bornova’da üyelerle yaptığı toplantılarda CHP’ye olan bağlılığını hatırlatırken, partinin barajı geçemediği dönemde partiyi yarı yolda bırakıp gidenlere, kendi çıkarlarına uymadığı için “U” dönüşü yapanlara seslenerek, “CHP’yi bugün değil en kötü gününde bile sahiplendik. Parti içerisinde duruşum 30 yıl önce de aynıydı bugünde aynıdır. Eğer bana hizmet yetkisi verilmezse, benim için büyük bir onur olan CHP üyesi kimliğimle partime elimden geleni vermeye devam edeceğim” dedi.

“İktidar olmak birlik işidir”

Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu ile aynı bölgede yarışmanın büyük bir onur olduğunu sözlerine ekleyen Ali Engin, parti içinde birliğin devam etmesi gerektiğini savundu.  Öncelikle bütün üyelerle birlikte Genel Başkanı ön seçimden ilk sıradan çıkartacaklarını ifade eden Engin, daha sonra her zaman inandığı ve söylemekten çekinmediği  “koltuk düşkünü olmayan adaylarla yola devam edelim” uyarısında bulundu.

İzmir’de yaşayan göçmen vatandaşlarına olan yakınlığını her fırsatta dile getiren Ali Engin, Pazar mesaisini İzmir Makedonya Göçmenleri Derneğinin Tarihi Havagazı Fabrikasında düzenlediği yemeye katılarak bitirdi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Dünyada en hızlı yaşlanan ikinci ülke:Türkiye
Sonraki Haber “Get online week” etkinlikleri İzmir Üniversitesi’nde

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?