ANA SAYFA > GÜNDEM > Gençlik ve Spor Konfederasyonu Karşıyaka İlçe Başkanı 8 Mart'ı kutladı

Gençlik ve Spor Konfederasyonu Karşıyaka İlçe Başkanı 8 Mart'ı kutladı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Gençlik ve Spor Konfederasyonu Karşıyaka İlçe Başkanı 8 Mart'ı kutladı

Gençlik ve Spor Konfederasyonu Karşıyaka İlçe Başkanı Sedat Fikret Yıldız 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

Başkan Yıldız kutlama mesajında şunları kaydetti, "Tüm dünyanın kadına yönelik söylem ve davranışlar hususunda, çok daha dikkatli olduğu nice umut dolu yıllar diliyor ve Ulu önderimiz Mustafa Kemal Atatürk ün kadınlara verilmesi gereken değer ile ilgili yorumunu dile getirmek istiyorum; 'Bir toplum, bir millet erkek ve kadın denilen iki cins insandan meydana gelir. Mümkün müdür ki, bir toplumun yarısı topraklara zincirlerle bağlı kaldıkça, diğer kısmı göklere yükselebilsin!' 

Adam olmadan önce insan olabilmenin en temel unsuru kadındır. Çoğu zaman değil, her zaman her gözün nuru, hayatın can damarıdır. Onlardan olduğumuz ve yaşamımızın doğumdan ölüme her anında varlıklarıyla onurlandığımız, ihtiyacımız olduğunda desteklerini esirgemeyen, eğiten, yetiştiren, bizi biz yapma yolunda yüreklerindeki sevgi ve şefkati karşılıksız veren fedakar analarımız ve kadınlarımızın Dünya Kadınlar Günü'nü kutluyorum"

 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karabükspor maçı gençlere ücretsiz
Sonraki Haber Cihan Büyükoral: ''Karşıyakalılar ayağa!''

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?