ANA SAYFA > SPOR > Cihan Büyükoral: ''Karşıyakalılar ayağa!''

Cihan Büyükoral: ''Karşıyakalılar ayağa!''

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Cihan Büyükoral: ''Karşıyakalılar ayağa!''

Karşıyaka Spor Kulübü Divan Kurulu Başkanı Cihan Büyükoral, yapımı durdurulan Karşıyaka Stadı'na dair bir açıklama yayımladı.

Cihan Büyükoral'ın açıklaması şu şekilde;

''İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Aziz Kocaoğlu ve Karşıyaka Belediye Başkanı Sayın Hüseyin Mutlu Akpınar kulüplerimizin derdinden anlamıyor, kulüplerin dili ile belediyelerin dili birbirini tutmuyor. Başkanlığım döneminde büyük çaba sarfederek Karşıyaka'mıza kazandıırmaktan büyük onur duyduğum Karşıyaka Stadı projesi siyasi çekişmeler uğruna heba olmamalı. Siyasi çekişmeler, bu kulübün geleceği olan bu projeyi engellememeli. Bu proje kişilerin başarısı olmayacak, bu proje büyük Karşıyaka camiasının ortak başarısı olacaktır. Bu proje bizden sonraki nesillere Karşıyakalılık ruhunu taşıyacak projedir.
 
Sayın Kocaoğlu, 25000 kişilik şehir stadı yapacağım diyor ve yerini Menderes Tekeli platosu olarak gösteriyor. Karşıyaka'dan metroya bindiğinizde 1.5 saat sonra Tekeli istasyonuna varıyorsunuz. Bakanlık Karşıyaka Yalı Stadı'nı yapıyor, belediye de stad yapmak istiyorsa yapsın. Beş milyonluk şehirde 5-6 tane stad olsun, mutlu oluruz ama bizim stadımıza kimse dokunmasın. Sayın Akpınar ise ben o paranın yarısına, aynı ölçekte stadı yapmak için talibim, proje de hazır Örnekköy'e 10 bin kişilik stad yapacağım diyor. Biz, zamanında bu projeyi şekillendirirken Karşıyaka'mız ekonomik olarak düzlüğe çıksın, sürekli gelir kazancı olsun, kulübümüz ileride refaha çıksın diye öyle bir proje geliştirdik ki haftanın her günü kulüp bu projeden gelir kazanacak, kira gelirleri ve farklı gelirlerle kulübümüzün önü açılacaktı. Diyelim Sayın Akpınar, Örnekköy'e stad yaptı, bu stad hangi gelir kaynağını Karşıyaka'mıza kazandıracak? Ayrıca Örnekköy'e yapılacak bu tip bir stadın bakımı, masrafı da kulübümüze ayrı bir yük kazandıracaktır. Kendisine önerim Örnekköy'e yapacakları tesislerin kulübümüzün ihtiyacı olan altyapı tesisleri olmasıdır. 
 
Sayın Akpınar ayrıca "Apartman arasında stat kaosa yol açar" demiş, şimdi kendisine soruyorum Karşıyakamızın tarihi yatan bizim madedimiz Karşıyaka Stadı kaos oluyor da, trafiği birbirine katacak olan alışveriş merkezleri ve tramvay projesi mi kaos olmuyor? Bu projeleri yaparken Mavişehir'e, Atakent'e, Bostanlı'ya soruldu mu? 15 günde bir 2 saat oluşacak maç trafiği mi kaos yaratacak? Biz stadımızı şehir içinde istiyoruz, o yüzden yalı projesinin üstünde duruyoruz. Göztepe ikna olmuş veya olmamış bizi açıkçası ilgilendirmiyor. Ben bu projeyi büyük çaba ile oluşturan ve kulübümüze kazandıran başkan olarak bu işin her şekilde takipçisiyim. Danıştay'a konuyla ilgili müdahil dilekçesini verdim. Sayın Kocaoğlu belediye olarak bu konuya itiraz etmeseydi zaten ortada mahkemenin bir red kararı da olmayacaktı. Artık bu davalar, itirazlar bir an evvel geri çekilmelidir.
 
Şimdi buradan büyük Karşıyaka taraftarına sesleniyorum. Tribünümüzde "DELİKANLI KARŞIYAKALI AYAĞA KALKSIN" diye sesleniş vardır, ben de şimdi stadımız için"KARŞIYAKALILAR AYAĞA" diye sesleniyorum.''
PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Gençlik ve Spor Konfederasyonu Karşıyaka İlçe Başkanı 8 Mart'ı kutladı
Sonraki Haber İzmir'in ''ciğerleri'' yeniden yeşeriyor

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?