ANA SAYFA > İZMİR > Genç müzisyen Bora Aşçılar anısına konser düzenlendi

Genç müzisyen Bora Aşçılar anısına konser düzenlendi

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Genç müzisyen Bora Aşçılar anısına konser düzenlendi

28 Mart 2017 Cuma akşamı İzmir Göztepe Mustafa Kemal Sahil yolunda alkollü bir sürücünün kullandığı otomobil çarpması sonucu hayatını kaybeden 16 yaşındaki genç müzisyen Bora Aşçılar için anma gecesi düzenlendi.

28 Mart 2017 Cuma akşamı İzmir Göztepe Mustafa Kemal Sahil yolunda alkollü bir sürücünün kullandığı otomobil çarpması sonucu  hayatını kaybeden genç müzisyen Bora Aşçılar için İzmir Fuar Kültürpark İsmet İnönü Kültür ve Sanat Merkezi’nde anma gecesi düzenlendi. Gecede ‘’Bora’'nın da yer aldığı amatör müzik grubu "Grup Necati", Mavi Sanat Merkezi, Rota Koleji müzik grupları konser verdi. Konserde Bora’nın müzik yaşantısında söylediği parçalar seslendirildi. ‘’Bora’’ ile söyledikleri şarkıları seslendiren arkadaşları, üzerlerinde Bora'nın resmi olan tişörtlerle sahne aldı.

1.03 promil alkollü sürücünün kullandığı otomobilin çarpması sonucu hayatını kaybeden Bora Aşçılar’ın Babası Osman Aşçılar;’’ Bora’nın hayalleri vardı. Türkiye’nin sayılı müzisyenlerinden birisi olmak istiyordu. Alkollü bir sürücü daha 16 yaşında onu bizden kopardı, üstelik ertesi gün serbest bırakıldı. Başka Bora’lar ölmemesi için alkollü kaza, alkollü yaralama, alkollü ölüme neden olmak yasasının değişmesi gerekiyor. Ben bu yasa çıkana kadar elimden geleni yapacağım. Artık cinayet işleyen alkollü sürücüler, elini kolunu sallaya sallaya gezmemeli" dedi.

Osman Aşçılar, ‘’ gecenin organizasyonun gerçekleştirmesinde en büyük payı olan Grup Necati gitaristi Yağız Aykırı başta olmak üzere Mavi Sanat Merkezi, Zuhal Müzik, Rota Koleji, Altınordu spor kulübü, emeği geçen ve bizi yalnız bırakmayan  herkese teşekkür ediyorum’’diye konuştu.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Bornova’da oy kullanmaya engel yok
Sonraki Haber İskeçe – İzmir ticaret köprüsü kurulacak

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?