ANA SAYFA > KÜLTÜR-SANAT > Genç dansçılar katılım belgelerini aldılar

Genç dansçılar katılım belgelerini aldılar

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Genç dansçılar katılım belgelerini aldılar

İzmir Kültür Sanat ve Eğitim Vakfı’nın (İKSEV) Amerika Birleşik Devletleri Büyükelçiliği işbirliğiyle gerçekleştirdiği Martha Graham Ekolü İKSEV’de atölye çalışmaları sona erdi

Atölyeye katılan 30 dansçı katılım belgelerini İKSEV’de düzenlenen törenle aldı. Çalışmaların çok verimli geçtiğini belirten dansçılar, “hiç bitmesin istedik” diyerek İKSEV Başkanı Filiz Eczacıbaşı Sarper ve eğitmenlerine teşekkür etti.

28. Uluslararası İzmir Festivali’nde Martha Graham Dance Company’nin ECHO ve Bahar Ayini gösterilerinde baş dansçı olarak görev alan Tadej Brdnik ile dansçı ve koreograf Denise Vale’ın yönetiminde 9- 16 Eylül 2015 tarihleri arasında yapılan “Martha Graham Ekolü İKSEV” de Atölyesinde teknik çalışmaların yanı sıra repertuar çalışmaları da yapıldı. Katılan dansçıların performansından, öğrenme isteklerinden ve gösterdikleri gelişmeden çok etkilendiklerini belirten Tadej Brdnik, “birlikte çalıştığımız dansçıların İKSEV’in kendilerine sunduğu bu olağanüstü fırsatı çok iyi değerlendirdiğini düşünüyorum” dedi.

İKSEV Başkanı Filiz Eczacıbaşı Sarper ise, “Dansçılarımız modern dans üzerine çok fazla eğitim alamıyorlar, onlara bu imkânı en iyi eğitmenlerle sağlamaya çalışıyoruz. Gençlerin dansa bağlılığı ve coşkusunu harikulade, MGDC ile çalışmalarımız devam edecek” dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Aktif ve sağlıklı yaşam için pedala bastılar...
Sonraki Haber İzmir'de evlenecek çiftlere eğitim verilecek

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?