ANA SAYFA > GÜNDEM > Aktif ve sağlıklı yaşam için pedala bastılar...

Aktif ve sağlıklı yaşam için pedala bastılar...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Aktif ve sağlıklı yaşam için pedala bastılar...

Karşıyaka Belediyesi, Avrupa’nın birçok ülkesinde kutlanan ‘Hareketlilik Haftası’ kapsamında ‘Bisiklet Turu’ düzenledi. Büyük ilgi gören etkinlikte 300 katılımcı ‘aktif ve sağlıklı yaşam’ için pedal çevirdi.

Bisiklet kullanımını özendirmek ve yaygınlaştırmak için çalışmalarını sürdüren Karşıyaka Belediyesi, 7’den 77’ye her yaştan bisiklet tutkununu ‘Karşıyaka Bisiklet Turu’nda buluşturdu. Avrupa ülkelerinde eş zamanlı olarak kutlanan ‘Hareketlilik Haftası’ (Move Week) nedeniyle düzenlenen tura, yaklaşık 300 kişi katıldı.

Anayasa Meydanı’ndan başlayan turda katılımcılar, Cemal Gürsel Caddesi’ni takip ederek Karşıyaka Spor Salonu’na (Mavişehir Arena) kadar, 6 kilometrelik güzergâhta pedal çevirdi. Vatandaşları daha hareketli ve aktif bir yaşama yönlendirmek, hem sağlık hem de çevre için bisiklet kullanımını teşvik etmek amacıyla düzenlenen organizasyon yaklaşık bir saat sürdü.

Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, “Aktif Şehir unvanlı Karşıyakamızda, alternatif ulaşım aracı olarak bisiklet kullanımını özendirmek ve yaygınlaştırmak için çalışıyoruz. Bu amaçla düzenlediğimiz Bisiklet Turu’na katılan ve örnek olan herkesi kutluyorum” dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Tramvay, Karşıyaka'nın havasını değiştirecek!
Sonraki Haber Genç dansçılar katılım belgelerini aldılar

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?