ANA SAYFA > EĞİTİM > Gelişim Koleji 23 Nisan'ı Gripin ile kutladı

Gelişim Koleji 23 Nisan'ı Gripin ile kutladı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Gelişim Koleji 23 Nisan'ı Gripin ile kutladı

İzmir Gelişim Koleji 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını 20. Kuruluş yılına özel bir şenlikle Ulukent Kampüsü’nde kutladı. Okul Aile Birliği organizasyonu ve İzka İnşaat ve Vestel’in destek sponsorluğunda gerçekleşen şenliğe 3 bin kişi katıldı.

Gelişim Koleji’nin Ortaokul Halk Dansları Kulübünün gösterisi ve   85 öğrencinin yer aldığı okul orkestra ve korosunun konseri ile  açılan şenlik; sponsorlarının standları ile tam bir panayır havasında gerçekleşti. Anaokulu öğrencilerinin gösterileri ile renklendi. Şenlik programı  ünlü müzik grubu GRİPİN’in konseri ile devam etti. Sahneye 4 yaşında bir Gelişimli öğrenci ile çıkan ve birlikte şarkı söyleyen Birol Namoğlu tüm çocukların bayramını kutladı.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber İzmir, pedalları çevirerek Avrupa'yla yarışacak
Sonraki Haber Balıkesir'i yenen Karşıyaka umudunu korudu...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?