ANA SAYFA > GÜNDEM > Gazeteci Geçmen'e Karşıyaka'dan vefa...

Gazeteci Geçmen'e Karşıyaka'dan vefa...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Gazeteci Geçmen'e Karşıyaka'dan vefa...

Karşıyaka Belediyesi, geçtiğimiz ay yaşamını yitiren Gazeteci İsmail Ragıp Geçmen’in adını Karşıyaka’da yaşatacak. Yamanlar Mesire Alanı içinde oluşturulan, paintball sahası, tırmanma duvarı ve yürüyüş parkurlarını kapsayan Macera Alanı’na usta gazetecinin ismi verilecek.

İsim verme töreni 7 Ekim Cumartesi günü saat 14.00’te, Yamanlar Mesire Alanı içinde yapılacak. Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, İzmir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Misket Dikmen, Geçmen’in gazeteci dostları ile sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri katılacak. Paintbal sahası, tırmanma duvarı ve yürüyüş parkurlarını kapsayan alanda Geçmen’in fotoğrafının ve özgeçmişinin yer aldığı pano da bulunacak.
 
Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar “İsmail Ragıp Geçmen, yaşamını güzelliklere adayan iyi bir baba, iyi bir Atatürkçü ve iyi bir gazeteciydi. Erken yaşta kaybetmenin üzüntüsünü yaşıyoruz. O’nun hatırasını Karşıyakamızda yaşatacağımız için mutluyuz. Tüm sevenlerini ve macera tutkunlarını Cumartesi günü yapılacak olan törenimize bekliyoruz” dedi.
 
İzmir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Misket Dikmen ise “İsmail, gezmeyi, fotoğraflamayı seven ve yaşama renk katan bir arkadaşımız ve üyemizdi. Böyle bir alana isminin verilmesi hepimiz için yerinde ve anlamlı oldu. Karşıyaka Belediyesi’ne, hassas düşüncesi için teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber MHP Karşıyaka İlçe Teşkilatı'ndan Balkan Türklüğü konferansı
Sonraki Haber İzmir'de kardeşlik gecesi...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?