ANA SAYFA > KÜLTÜR-SANAT > Fuarda, Beden, Zihin ve Ruh Sağlığı Etkinlikleri yapılacak

Fuarda, Beden, Zihin ve Ruh Sağlığı Etkinlikleri yapılacak

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Fuarda, Beden, Zihin ve Ruh Sağlığı Etkinlikleri yapılacak

83. kez kapılarını 29 Ağustos 2014 Cuma günü açacak İzmir Enternasyonal Fuarı birbirinden farklı etkinliklere ev sahipliği yapacak. Fuar kapsamında düzenlenecek olan etkinliklerden biri de beden, zihin ve ruh sağlığına ilişkin olacak.

Festiva tarafından organize edilen Naturel Beden, Zihin ve Ruh Sağlığı etkinlikleri 1, 2 ve 3 Eylül 2014 tarihlerinde, İsmet İnönü Sanat Merkezi’nde gerçekleştirilecek. Dinamik, coşkulu ve etkili bir fitness sistemi yaratmak için, Latin ve uluslararası müzik ve dans hareketlerini kapsayan Zumba; Meleklerin mesajlarını nasıl alırız?, Meleklerin mucizelerini ilişkiler, aşk, bereket ve sağlık alanında nasıl yaşarız?, Enerjimizi gün içinde nasıl yüksek tutarız?  gibi soruların yanıt aranacağı Meleklerle Yaşamak söyleşisi; isimlerimiz içerisindeki harflerin taşıdığı anlamları yorumlayan, geleceğimiz, sağlığımız ve yaşantımız hakkında bize bilgiler vermeyi amaçlayan, yani bize bizi anlatan bir sistem olan Akrofonoloji; burçlar arası duygusal ilişkilerin, astrolojik öngörüler eşliğinde açıklanacağı Yeni Çağda Duygular ve İlişkiler söyleşisi; kökleri binlerce yıl öncesine uzanan, fiziksel bedenin, zihnin ve ruhun bir bütün olduğunu bizlere hatırlatan dünyanın en eski sağlık sistemi ve yaşam öğretisi olan Herkes için Yoga; öfke, kaygı, korku, baskı gibi negatif duygulardan arınmayı ve çözülmeyi amaçlayan “Sana Seni Çalayım!..” piyano dinletisinde Fuar ziyaretçileri buluşacak.
İzmir Büyükşehir Belediyesi ev sapliğinde İZFAŞ tarafından organize edilen İzmir Enternasyonal Fuarı, T.C. Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı himayesinde düzenleniyor.
Fuara girişlerde kentkart kullanılacak. İzmir Enternasyonal Fuarı ziyaret saatleri 16.00 – 23.00 olarak gerçekleşecek. 83. İZMİR ENTERNASYONAL FUARI kapsamında Naturel Beden, Zihin ve Ruh Sağlığı Etkinlikleri
İsmet İnönü Sanat Merkezi / Kültürpark (1-2-3 Eylül 2014)
PROGRAM
01 Eylül 2014, Pazartesi:
19.00-20.00 Zumba® Fitness (interaktif çalışma) Zeynep Deniz ve Ece Sueren
21.00-22.00   Meleklerle Yaşamak (söyleşi) ardından kitap imzası  Beki İkala Erikli
02 Eylül 2014, Salı:
19.00-20.00  Akrofonoloji: İsim Analizi (interaktif söyleşi) ardından imza saati Kemal Haluk Cebe
21.00-22.00 Yeni Çağda Duygular ve İlişkiler (söyleşi) ardından imza saati Astrolog Zeynep Değirmencioğlu
03 Eylül 2014, Çarşamba:
19.00-20.00  Herkes için Yoga (interaktif uygulamalı söyleşi) Karma Yoga Eğitmenleri Gülin Zeytunlu ve Dilek Bulutlar
21.00-22.00  “Sana Seni Çalayım!..” (Doğaçlama Müzik Terapisi konseri), ardından CD imzası Piyanoda Doç Züleyha Abdullayeva (Azerbaycan) – Müzikolog

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Foça Belediyesi'nden Karşıyaka'ya futbol sahası jesti...
Sonraki Haber Şemikler’de “mutlu son”

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?