ANA SAYFA > SPOR > Foça Belediyesi'nden Karşıyaka'ya futbol sahası jesti...

Foça Belediyesi'nden Karşıyaka'ya futbol sahası jesti...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Foça Belediyesi'nden Karşıyaka'ya futbol sahası jesti...

Foça Belediye Başkanı, KSK'ye "Foça'da istediğiniz sahayı vereceğim" dedi.

Karşıyaka Spor Kulübü Alt Yapı Başkanı Metin Yıldırım, Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ'a, Foça Belediyespor Kulübü'nün sahalarını kendilerinin kullanımına açması nedeni ile teşekkür plaketi verdi.
Foça Belediyespor Masterleri'nin Karşıyaka Alaybey Masterleri ile Foça 11 Eylül Stadı'nda oynadıkları dostluk maçı öncesinde Karşıyaka Spor Kulübü yöneticilerince Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ'a teşekkür plaketi verildi.Teşekkür plaketinin takdimi sırasında, KSK Futbol Şube Başkanı Metin Yıldırım'a, KSK Futbol Alt Yapı Koordinatörü Rıza Tuyuran ve Karşıyaka Belediye Meclisi Üyesi, Karşıyaka Belediyespor Kulübü yönetim Kurulu üyesi ve KSK Futbol Alt Yapı Yönetim Kurulu Üyesi Yücel Çağatay eşlik etti.
Karşıyaka Spor Kulübü Alt Yapı Başkanı Metin Yıldırım, "Gerçekten, Başkanımız Gökhan Demirağ'a çok teşekkür ediyorum. Karşıyaka Spor Kulübü'nün arayıp da bulamadığı tesisleri, biz bugün Sayın Gökhan Demirağ Başkanımızdan, kullanıma hazır halde aldık. Çok teşekkür ediyoruz" dedi.
Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ da, "Karşıyaka Spor Kulübü ile var olan dostluğumuz, bundan sonra işbirliği ile devam edecek. Kendilerine çok teşekkür ediyoruz. Zaten bölgemiz çok yakın biliyorsunuz. Karşıyaka demek Foça demek, Foça demek Karşıyaka demek. Karşıyaka Spor Kulübü'ne destek verdik, sağolsunlar onlarda bizi onore ettiler. Plaketleri için teşekkür ediyoruz, Foça Belediyespor adına. Umarım bu sezon istedikleri yere gelirler ve şampiyon olurlar. Foça Belediyespor Masterler Futbol Takımımız, bu güzel pazar gününde Karşıyaka Alaybey Masterleri ile bir futbol müsabakası yapacak. Dostluk içerisinde geçsin. Hem dostluğu, kardeşliği, hemde birlikteliği arttırıcı faaliyetler bunlar. Geldikleri için teşekkür ediyoruz" diye konuştu.
Centilmence geçen futbol maçının sonunda Foça Belediyespor Masterleri, Karşıyaka Alaybey Masterleri'ni 5-2 mağlup etti.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber TSYD İzmir'den Soma'ya destek
Sonraki Haber Fuarda, Beden, Zihin ve Ruh Sağlığı Etkinlikleri yapılacak

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?