ANA SAYFA > GÜNDEM > Fuarda Atatürk’ün Karşıyaka’sı konuşuldu

Fuarda Atatürk’ün Karşıyaka’sı konuşuldu

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Fuarda Atatürk’ün Karşıyaka’sı konuşuldu

İzmir Enternasyonal Fuarı’na “ Her gün farklı bir tema” anlayışıyla katılan Karşıyaka Belediyesi’nin dünkü (Pazartesi) teması, “Atatürk’ün Karşıyaka’sı” oldu. Ata’nın Karşıyaka günlerinin anlatıldığı söyleşi ve dans etkinliklerinin yer aldığı Karşıyaka Belediyesi standı, fuarın ilgi odağı oldu.

Etkinlik programı saat 18.00’da Karşıyaka Belediyesi Çocuk Jimnastik Dans Grubu’nun gösterisiyle başladı. Yaptıkları ritmik dans gösterisiyle izleyicilerin keyifli dakikalar geçirmesini sağlayan minikler, kurslarda öğrendiklerini sergilediler. Ardından Osman Ertöz ve Engelsiz Dans Ekibi’nin sunumuyla gerçekleşen gösteri, izleyicilere duygusal anlar yaşattı. Vals, fiesta ve down sendromlu bireylerin zeybek oyunuyla süren gösteriler, Özgün Halk Dansları Ekibi’nin, halay ve semahı ile son buldu.

Dans gösterileri sonrası eğitimci, yazar Yücel İzmirli ve Vehbi Moğol’un katılımıyla gerçekleşen “Atatürk’ün Karşıyaka’sı” adlı söyleşi, büyük ilgi gördü. Yazar ve Şair Haluk Işık moderatörlüğünde yapılan  ve İzmir’in Kurtuluş gününe özel düzenlenen söyleşide Atatürk’ün Karşıyaka’ya gelişi ve Karşıyaka’daki izleri konuşuldu. Fotoğraf ve videolarla da desteklenen söyleşiye Atatürk’ün sevdiği şarkılar eşlik etti. 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Kaptan Altay Altuğ İlkokulu'nun resmi açılışını Binali Yıldırım yaptı
Sonraki Haber Sivas Kongresi'nin 100. Yılı Bornova'da anlatıldı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?