ANA SAYFA > GÜNDEM > FOÇA’DA, ORTAK PROJELERE İMZA ATILIYOR

FOÇA’DA, ORTAK PROJELERE İMZA ATILIYOR

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
FOÇA’DA, ORTAK PROJELERE İMZA ATILIYOR

Bostanlı Esnaf Sanayici ve İşadamları Derneği (BESİAD) Başkanı Feyyaz Sungur ve Yönetim Kurulu Üyeleri , Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ’ı ziyaret etti Foça’da incelemelerde bulundu.

BESİAD  Başkanı Feyyaz Sungur, ziyaret sonrası yaptığı açıklamada; “Biz, Karşıyaka’da faaliyet gösteren Bostanlı Sanayici ve İş adamları olarak, Foça’nın başarılı Belediye Başkanı Gökhan Demirağ’ı ziyaret ve tebrik etmek için geldik. Foça’da, çok güzel işlerin yapıldığını gördük. Başkan Demirağ’a sorduk; BESİAD olarak, Foça’ya katkı yapabilir miyiz? diye.

Eylül ayında tamamlamak üzere, bir park yapma isteğimizi ilettik. Başkanımızda bu isteğimizi olumlu karşıladı. BESİAD ve Foça Belediyesi ile birlikte, parkımızın açılışını yapacağız.’’ dedi.

Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ’da, BESİAD Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyelerini Foça’da ağırlamaktan dolayı memnun olduklarını söyleyerek; “ Karşıyaka ve Foça,  iç içe olan bir bölge, hep beraber yaşadığımız bir coğrafya. Bizde onların desteklerini hep yanımızda görüyoruz. Bundan sonrada ortak projelere imza atma kararı aldık. Eylül ayında, bir yeşil alanda park yapımı projesini hayata geçireceğiz. BESİAD Başkanı Feyyaz Sungur ve Yönetim Kurulu Üyeleri’ne teşekkür ederim. Onları, her zaman Foça’da görmekten büyük mutluluk duyuyoruz. Böyle birliktelikler, bölgelere güç katar.” dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber YILDIRIM: LEVENT TÜRKNAS KSK'YE CEO OLMALI
Sonraki Haber ARNAVUTLUK İLE ELEKTRONİK TARIM TİCARETİ PLATFORMU KURULUYOR

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?