ANA SAYFA > SPOR > Filede Türkiye şampiyonluğuna koşacaklar

Filede Türkiye şampiyonluğuna koşacaklar

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Filede Türkiye şampiyonluğuna koşacaklar

Küçük Erkekler Voleybol ligini Arkas’ın ardından ikincilikle tamamlayan İzmir Üniversitesi Küçük Erkekler Voleybol A takımı, Türkiye finallerine katılmaya hak kazandı.

İzmir Üniversitesi Spor Kulübü Küçük Erkekler Voleybol A ve B takımı oyuncuları, 2014-2015 voleybol sezonunda başarıdan başarıya koşuyor. Küçük Erkekler Voleybol ligini A takımı ile Arkas’ın ardından ikinci, B takımı ile dördüncü olarak tamamlayan kulüp,14-19 Haziran tarihleri arasında Manisa’da oynanacak Türkiye finallerinde A takımı ile yer alacak. 16 takım arasındaki mücadelenin fileye yansıyacağı Türkiye finalleri öncesi kupa sevinci yaşayan İzmir Üniversitesi Küçük Erkekler Voleybol takımı oyuncuları büyük sevinç yaşadı ve moral depoladı.

Antrenörleri Abdülkadir Bilgiç ve yardımcısı Osman Avcılar eşliğinde İzmir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kayhan Erciyeş ile İzmir Üniversitesi Spor Kulübü Başkanı ve Mütevelli Heyet Başkan Yardımcısı Selim Doğanata’yı ziyaret eden oyuncular, mutluluk ve kupalarını paylaştılar. İzmir Üniversitesi olarak, öğrencilerin akademik başarılarının yanı sıra sportif başarılarının da her zaman arkasında olduklarını ifade eden Rektör Erciyeş, “Derslerinde başarılı, spor hayatında başarılı, iyi insanlar olmanızı temenni ediyoruz. Bize yaşattığınız mutluluk için teşekkür ederiz” dedi.

Sporcuların başarıları burslarla destekleniyor

17 yaşından bu yana spor hayatının aktif olarak devam ettiği bilgisini paylaşan Spor Kulübü Başkanı Selim Doğanata, “Spor yapmanın size kazandıracağı disiplin meslek hayatınızı da olumlu etkileyecek. Lise döneminde sürdüreceğiniz spor hayatınız üniversitede yurt içi ve yurt dışında sporcu bursları ile size pek çok üniversitenin kapısını açacak. Sporu bir hobi değil kültür olarak hayatınızın bir parçası haline getirmelisiniz” diye konuştu.

Hedefler dünya çapında

6 yıldan bu yana Küçük Erkekler Voleybol Takımının antrenörlüğünü yaptığını söyleyen Abdülkadir Bilgiç, “Yaklaşık 50 yıllık antrenörlük hayatımın en başarılı takımı ile çalışıyorum. İlk hedefimiz öğrencilerimizin lise yıllarında voleybola devam etmelerini sağlamak, ardından da dünya çapında liseler arasında yapılan voleybol turnuvalarında adımızı başarı ile duyurmak” dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Neriman Fidan DİSK'i ziyaret etti...
Sonraki Haber Karşıyaka'da 262 bin 924 seçmen oy kullanacak...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?