ANA SAYFA > SPOR > Fenerbahçe'yi eleyen Kaf Kaf 28 yıl sonra finalde

Fenerbahçe'yi eleyen Kaf Kaf 28 yıl sonra finalde

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Fenerbahçe'yi eleyen Kaf Kaf 28 yıl sonra finalde

TBL Spor Toto Play-off yarı final serisi 4.maçında Pınar Karşıyaka evinde Fenerbahçe Ülker'i 82-64 mağlup ederek seriyi 3-1 kazandı ve adını finale yazdırdı.

Karşılaşmaya Pınar Karşıyaka, Gabirel ve Strawberry’nin basketleriyle 5-0‘lık seri ile başladı. Fenerbahçe Ülker Preldzic ve Bogdanovic ile etkili olurken yeşil kırmızılılar Palacios ve Dixon ile farkı 9 sayıya çıkardı. Melih ve Kenan’dan üst üste üçlükler bulan Fenerbahçe farkı eritmeyi başardı . Barış ve Palacios’unsayılarıyla fark tekrar açıldı ve Pınar Karşıyaka ilk çeyreği 20-11 önde tamamladı. İkinci çeyrekte Zisis ve Semih ile Fenerbahçe sayılar bulurken Karşıyaka Palacios ile etkili oldu. Diebler ve Dixon’ın arka arkaya üçlükleriyle fark çift hanelere çıktı. Dixon ve Soner’in smacıyla Karşıyaka 38-24 öne geçti. Devreyi yeşil kırmızılılar 41-30 üstün bitirdi.

İkinci yarı Semih, Goudelock ve Dixon’ın karşılıklı basketleriyle başladı. Bogdanovic’in basketiyle Fenerbahçe farkı 6 sayıya kadar indirdi. Palacios ve Strawberyy ile fark yine açıldı. Son çeyrekte Dixon’ın üst üste sayılarıyla fark 26 sayıya kadar çıktı. Fenerbahçe Ülker konsantrasyonunu iyice kaybetti. Pınar Karşıyaka  Fenerbahçe Ülker konsantrasyonunu iyice kaybetti. Pınar Karşıyaka taraftarının da desteğiyle  kontrolü kaybetmedi ve karşılaşmayı 82-64 kazanarak adını finale yazdırdı.

Salon: Karşıyaka
Hakemler: Emin Moğulkoç, Aytuğ Ekti, Fatih Arslanoğlu
Pınar Karşıyaka: Dixon 24, Diebler 7, Strawberry 15, Gabriel 4, Cemal Nalga 3, Palacios 16, Barış Hersek 5, Erkan Veyseloğlu 3, Soner Şentürk 2, İnanç Koç, Yunus Sonsırma 3
Fenerbahçe Ülker: Zisis 7, Bogdanovic 9, Vesely, Preldzic 8, Oğuz Savaş 1, Goudelock 8, Bjelica 14, Semih Erden 8, Melih Mahmutoğlu 6, Zoric, Kenan Sipahi 3
1. periyot: 20-11
Devre: 41-30
3. periyot: 57-45
5 faulle çıkanlar: 35.25 Melih Mahmutoğlu, 38. 21 Bjelica (Fenerbahçe Ülker)

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Selçuk Demirel'in desenleri İzmirliler ile buluşuyor
Sonraki Haber Filede Karşıyaka’nın gençleri finalde kaybetti…

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?