ANA SAYFA > SPOR > Fatih Diniz: Aziz Bey’in anlayışlı olacağını düşünüyorum

Fatih Diniz: Aziz Bey’in anlayışlı olacağını düşünüyorum

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Fatih Diniz: Aziz Bey’in anlayışlı olacağını düşünüyorum

Karşıyaka Spor Kulübü Başkanı Fatih Diniz, stat inşaatında ortaya çıkan mahkeme engeli ve transferlerle ilgili Karşıyaka Haber’e konuştu.

Mahkemeden çıkan kararın ihale iptaline ilişkin olmadığını belirten Diniz, “Projedeki bir eksiklikten dolayı yürütmeyi durdurma kararı kararı çıkmış, ben de kararı birkaç saat önce öğrendim, bakıp inceleyeceğiz, kararın temyiz yolu da açık haklarımızı kullanacağız. Bu yola girmiş bir projenin bitmesini istiyoruz. Sayın Aziz Kocaoğlu’nun da bu kadar ilerlemiş bir projenin bitmesi için gereken anlayışı göstereceğini, inşaatların önünde durmayacağını düşünüyoruz” diyerek Aziz Kocaoğlu’na mesaj verdi.

“Kadro çıkartmakta zorlanıyoruz”

Transferde anlaştıkları oyuncular olduğunu da belirten Diniz, “Transfer yasağı sebebiyle bu oyuncuları resmen açıklayamıyoruz. Takımdan çok fazla oyuncu da ayrıldı. Devre arasında Galatasaray’la iki kupa maçımız var, maalesef bu maçlar için takım çıkarmakta zorlanıyoruz. 15’inde lig başlıyor. 15’ine kadar bu yasağı kaldırmak için çalışıyoruz. Perşembe veya Cuma günü transfer yasağını kaldırmak için girişimlerimiz olacak” dedi. Transfer yasağının kaldırılması konusunda Erdal Acar’ın bir ödeme yapıp yapmayacağı konusunda net konuşmayan Diniz, “Şu an için Erdal Bey’in böyle bir sözü olmadı, bakacağız” diyerek çalışmalarının sürdüğünü belirtti.

Salahattin Oytun İdel / Karşıyaka Haber

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Ege'de Yılın Spor Ödülleri'ne Karşıyaka imzası
Sonraki Haber Büyükşehir: Statta sorun sadece mülkiyet sorunu değil

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?