ANA SAYFA > SPOR > Ege'de Yılın Spor Ödülleri'ne Karşıyaka imzası

Ege'de Yılın Spor Ödülleri'ne Karşıyaka imzası

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Ege'de Yılın Spor Ödülleri'ne Karşıyaka imzası

Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) İzmir Şubesi’nce düzenlenen Ege’de Yılın Spor Ödülleri organizasyonun dördüncüsünde ödül kazananlar belirlendi.

TSYD İzmir Yönetim Kurulu ve TSYD Genel Merkezi’nde İzmir’i temsil eden yönetim kurulu üyelerinden oluşan heyet, Ege’de 2015’in gelişmelerini değerlendirerek, Yılın Spor Ödülleri’ne layık olan isimleri seçti.

Yılın takımı ödülüne Pınar Karşıyaka layık görüldü. Pınar Karşıyaka’nın ödüle layık bulunmasının sebebi “Başarılarıyla İzmir’i adeta ‘basketbolun başkenti’ne dönüştüren Pınar Karşıyaka üst üste ikinci kez bu unvanı hak etti. Play off serisinde özellikle şampiyonluğun mutlak favorileri Fenerbahçe ve Anadolu Efes karşısında sergilediği müthiş oyunlarla yıllar sonra lig şampiyonluğunu İzmir’e getiren Pınar Karşıyaka, Euroleague’e katılma başarısını da gösterdi” şeklinde açıklandı.

Fair Play ödülü ise Karşıyaka’nın eski başkanı Ali Erten ve Mehmet Sepil’e verildi. İkilinin Karşıyaka ve Göztepe arasındaki gerginliği sonlandırmak için tarihi adımlar attığı, bu nedenle ödüle layık görüldüğü belirtildi.

TSYD ayrıca Karşıyaka Belediyespor’un başarılı sporcusu Emir Elmağaçlı’yı, Dünya Okçuluk Turnuvası’nda kazandığı dünya şampiyonluğuyla yılın sporcusu ödülüne layık görüldü.

 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber İzmir'de ihracat azaldı ithalat arttı
Sonraki Haber Fatih Diniz: Aziz Bey’in anlayışlı olacağını düşünüyorum

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?