ANA SAYFA > SPOR > Ergüven açıklama yayınladı...

Ergüven açıklama yayınladı...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Ergüven açıklama yayınladı...

Karşıyaka Spor Kulübü Başkan Vekili ve Voleybol Şube Başkanı Serkan Ergüven bir açıklama yayınladı. Ergüven'in açıklaması şöyle:

“Cumartesi günü Edremit Belediyesi Altınolukspor’a evimizde kaybederek maalesef sezon öncesi koyduğumuz playoff hedefinin dışında kaldık. Büyük emekler verdiğimiz sezonu bu şekilde noktalamak istemezdik.
Öncelikle bizden desteğini esirgemeyen Yaşar Üniversitesi’ne çok teşekkür ediyorum. Bu birliktelik önümüzdeki yıllarda mutlaka meyvesini verecektir.
Her maçımızda artık kemikleşen ve tribünde çocuklarıyla harika bir ambiyans yaratarak yanımızda olan, deplasmanlarda takımımızı yalnız bırakmayan voleybol sever bir kitle oluşturduğumuz için ne mutlu bize diye düşünüyorum ve hepsine tekrar teşekkür ediyorum.
Altyapımızdan yetişen çok değerli bir kadromuz var. Teknik ekibimizin tecrübesi ve kalitesi belli. Yine de yüksek bütçeli, devlet destekli ve özellikle iki yabancı oyuncu bulunan rakiplere karşı mücadele etmek kolay değildi. Dört sezondur en önemli ilkemiz; mali disiplini bozmadan, ağırlıklı kendi yetiştirdiği sporcularla ne olursa olsun taşıdığı formanın hakkını veren bir yapı yaratmaktı. Transfer politikamız her sezon için geleceği düşünen ve Karşıyaka yapısına uygun sporcular üzerine kuruldu. Tüm bunlara rağmen bu sezon ligi playoff dışında altıncı sırada tamamlamak başarısızlıktır. Bu başarısızlıktaki tüm sorumlulukta başkan olarak ben ve şube yönetimimindir.
25 çalışanı, 163 lisanslı sporcusu, kendi salonu ve servis aracı olan 304 spor okulu öğrencisi ile görevde olduğumuz dört sene boyunca büyük bir aile yaratarak yaşamasını sağladık. Karşıyakalıların desteği ile yaptığımız altyapı salonunun çok uzun seneler boyunca camiamıza hizmet edecek olması en büyük gurur kaynağımızdır.
A takım sezonunu bitse de önümüzde altyapı şampiyonaları var. Bu şampiyonalarda da elimizden gelenin en iyisini yaparak sezonu sonlandırdıktan sonra genel durumu değerlendirip bize yakışanı ve gerekeni yapacağımızdan camiamızın şüphesi olmasın.”
Serkan Ergüven
KSK Voleybol Şube Başkanı

PAYLAŞ
Beğendim 1 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Bostanlısporlu bisikletçiler Kadınlar Günü'nü Sasalı'da kutladı
Sonraki Haber Karşıyakalı girişimci Mert Kılıç'ın hedefi dünya markası yaratmak

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?