ANA SAYFA > SPOR > Bostanlısporlu bisikletçiler Kadınlar Günü'nü Sasalı'da kutladı

Bostanlısporlu bisikletçiler Kadınlar Günü'nü Sasalı'da kutladı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Bostanlısporlu bisikletçiler Kadınlar Günü'nü Sasalı'da kutladı

Bostanlıspor Yetişkinler Bisiklet Grubu her geçen gün büyümeye devam ediyor.

Hafta içi ve hafta sonu doğal ve tarihi güzelliklerle kaplı ülkemizin batısındaki yöreleri bisikletiyle gezen Bostanlıspor Yetişkinler Bisiklet Grubu son olarak Kuş Çennetine gitti ve Sasalı’da mola verdikleri alanda 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutladı.
75 kilometrelik turun son derece olumlu geçtiğini ifade eden Bostanlıspor Bisiklet Şube Başkanı Kemal Lale, “İzmir Kuş Cennetine pedalladık. Sasalı'da kahve molasında Emekçi Kadınlar Günümüzü kutladık. Göllerin arasında bisiklet sürmek, lodos tepesindeki manzara ve çiçeklerin coşkusu ile aramıza yeni katılan arkadaşlar günümüzü güzelleştirdi” dedi.

Bostanlıspor Gençlik Spor Kulübü Başkanı Avni Erboy, 29 branşta faaliyet gösteren Bostanlıspor’un yetişkinler bisiklet grubunun her geçen gün büyüdüğünü ve bisiklet turlarıyla hem spor yaptıklarını hem de çevre gezileriyle doğayla iç içe olduklarını, tarihi ve turistlik alanları ziyaret ettiklerini ifade ederek, Karşıyakalılar başta olmak üzere tüm doğa severleri ve bisikletçileri Bostanlıspor’a davet etti.  
 

HABERE AİT RESİMLER

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Kadınlar
Sonraki Haber Ergüven açıklama yayınladı...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?