ANA SAYFA > SPOR > Erdem Esentepe, Ataspor'u yendi...

Erdem Esentepe, Ataspor'u yendi...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Erdem Esentepe, Ataspor'u yendi...

İzmir 2. Amatör Futbol Ligi B Grubu'nda şampiyonluk için mücadele edecek olan Karşıyaka ekiplerinden Erdem Esentepespor, bugün oynadığı hazırlık maçında Bornova Ataspor'u 2-1 yendi.

Yaptığı flaş transferlerle B Grubunun şampiyon adayları arasında en güçlü ekip olarak adından söz ettiren Erden Esentepespor, Örnekköy Efsaneler Futbol Sahasında İzmir 2. Amatör Futbol Ligi D grubunun yeni ekiplerinden Bornova Ataspor ile özel maçta karşı karşıya geldi. Çekişmeli geçen maçı Erdem Esentepespor 2-1 kazanarak ligin ilk haftasında Bostanlıspor ile oynayacağı maç öncesi büyük moral kazandı.
Erdem Esentepespor Başkanı Metin Acaroğlu, "İyi bir maç oldu. Her iki takımın ayaklarına yüreklerine sağlık. Oldukça güzel ve çekişmeli geçen maçta izleyenleri oyun olarak mutlu ettiğimize inanıyorum. Maçta sakatlık olmaması da hepimizi mutlu etti. Başlayacak olan uzun lig maratonunda takımlara başarılar dilerim. Takımımızdaki uyumdan son derece mutluyuz. Bu yıl kesinlikle şampiyon olacağımızı söyleyebilirim. Güçlü bir ekip kurduk. Aldığımız oyuncular çok tecrübeli ve hedefe alışkın. İlk hafta kardeş takım Bostanlıspor karşısında tek hedefimiz var o da kazanmak" dedi.  

 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Dostluk maçını Bostanlıspor kazandı
Sonraki Haber Bostanlıspor Muay Thai’de Şampiyon

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?