ANA SAYFA > SPOR > Bostanlıspor Muay Thai’de Şampiyon

Bostanlıspor Muay Thai’de Şampiyon

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Bostanlıspor Muay Thai’de Şampiyon

Ege Bölgesi Yıldızlar ve Küçükler Muay Thai Şampiyonası sona erdi.

186 sporcunun mücadele ettiği şampiyonada 6 sporcu ile şampiyonaya katılan Bostanlıspor’un 6 sporcusu da kürsüye çıktı. 1 şampiyonluk, 2 ikincilik ve 3 üçüncülük elde eden yeşil kırmızılı ekip “Altıda altı” yaptı.
Başantrenörleri Aytaç Uyanıker yönetiminde şampiyonaya hazırlanan Bostanlısporlu yıldız ve küçük MuayThaicılardan Ş. Berat Karademir Yıldızlar 38 kiloda şampiyon olarak altın madalya aldı.
Yıldız erkekler 38 kiloda Hamza Halim Bilgin ikinci, Çağın Ege Kadak üçüncü olarak kürsüye çıktı.   
Alp Adnan Balıkçıoğlu Yıldız erkekler +71 kiloda, Emir Durucan 46 kilo yıldız erkeklerde 3., Abdülkerim Uzun Minikler 42 kiloda 3. Oldu.
Ege Bölgesi Muay Thai şampiyonasında altı sporcularının kürsüye çıkmasıyla mutlu olduklarını belirten Bostanlıspor Başkanı Avni Erboy, “Karşıyaka’da alternatif sporların doğru adresi olduğumuzu bir kez daha kanıtladık. Karşıyakalı minikler, yıldızlar ve gençleri spor yapmaya davet ediyor, antrenörümüz Aytaç Uyanıker’i kutluyoruz. Bize destek olan ve imkan sağlayan Karşıyaka Halk Eğitim Merkezi Müdürü Suat Korkmaz’a da teşekkür ediyoruz” dedi.  

HABERE AİT RESİMLER

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Erdem Esentepe, Ataspor'u yendi...
Sonraki Haber Deprem bu sefer sabaha karşı korkuttu

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?