ANA SAYFA > SPOR > Erdal Acar, Fatih Diniz’i destekleme kararı aldı!..

Erdal Acar, Fatih Diniz’i destekleme kararı aldı!..

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Erdal Acar, Fatih Diniz’i destekleme kararı aldı!..

Sezon başında Karşıyaka Spor Kulübü futbol şubesine 11 milyonu nakit olmak üzere kulübe bağış olarak 16 milyon liralık maddi destek sağlayan İstanbullu işadamı Erdal Acar’ın basın danışmanı Emrah Öztürk İzmir’de yeni açıklamalar yaptı.

Daha önce Erdal Acar’ın, son kongrede Ali Erten’e karşı kaybeden Mutlu Altuğ’u destekleyeceğini ifade eden Emrah Öztürk, Erdal Acar adına düzenlediği basın toplantısında tüm enerjilerini ve desteklerini eski başkanlardan Fatih Diniz'e vereceklerini söyledi.
Öztürk,  Diniz'in başkan olması halinde kulübü bulunduğu kötü durumdan kurtarmak için ne gerekiyorsa yapacaklarını da sözlerine ekledi ve şöyle dedi:
"Karşıyaka Spor Kulübü’ne sezon başında ciddi para verdik ancak herkesi kendimiz gibi bildiğimiz için işlere karışmadık, transfere müdahale etmedik. Suçu bize atmak istediler ancak takımı biz kurmadık, sorumluluk Ali Erten, Osman Kırkpınar, Cengiz Bakır ve ekibindedir."

“3 milyon TL. ne oldu?”

Diniz'in başkan olması halinde Erdal Acar'ın kulüpte aktif rol oynayacağını sözlerine ekleyen Öztürk, şöyle devam etti:
 "Eski başkanlardan Fatih Diniz kulübe faydalı olacak bir isim. Kendisine güveniyoruz. Ali Erten'in yeniden aday olacağını duyduk. Eğer aday olur ve kazanırsa ceketimizi alır gideriz ve desteğimizi çekeriz. Erten göreve geldikten sonra yaklaşık 3 milyon lira kulübe nakit giriş oldu. Ancak bu paranın nerede olduğu bilinmiyor. Erten bu parayı nereye harcadığının hesabını vermeli."

Başkan Ali Erten'in, Erdal Acar gibi kulübe karşılıksız destek olan birini üzdüğünü vurgulayan Öztürk, "Ali Erten, bizim verdiğimizin beşte birini, onda birini verecek kişiye bu kulübü peşkeş çekmeye çalışıyor. Malatya maçında taraftarın tepkisini gördük. Erten ve yönetimi stadı terk etmek zorunda kaldı, biz maçı tamamladık. Çünkü kimse Acar'a tepki göstermedi, Erten ve ekibini protesto etti" ifadesi kullandı.
Karşılıksız bağış adı altında kulübe kaynak aktardıklarını hatırlatan Öztürk, şirketlerinin Ar-Ge birimi tarafından şu an araştırma yapıldığını ve Diniz'in başkan olması halinde yüzde 80 kulüp adının “Acar Karşıyaka” olması için görüşmeler yapacaklarını söyledi.
Öztürk, "Bu durumda sponsorluk anlaşması yapmayı düşünüyoruz. Devre arası 4-5 transfer yapıp kaliteli bir teknik adamı takımın başına getireceğiz. Takımı bulunduğu kötü durumdan kurtaracağız. Yeni yönetimde Erdal Acar'ın yakın dostları da olabilir" şeklinde konuştu.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber CHP Milletvekili Atila Sertel tutuklu meslektaşlarını ziyaret etti
Sonraki Haber Yavaş intihar

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?