ANA SAYFA > GÜNDEM > En kaliteli ürünler, en uygun fiyatlarla Kent&Koop’ta

En kaliteli ürünler, en uygun fiyatlarla Kent&Koop’ta

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
En kaliteli ürünler, en uygun fiyatlarla Kent&Koop’ta

Karşıyaka Belediyesi’nin Kent A.Ş’ye ait olan Mavişehir’deki eski Ocakbaşı Restoran’ının yerinde yepyeni bir anlayışla hizmete sunduğu, toplumun tüm kesimlerini ucuz ve sağlıklı ürünlerle buluşturacak Kent&Koop Gıda Market, bugün yapılan törenle hizmete açıldı.

Hem vatandaşları uygun fiyatlı ve sağlıklı ürünlerle buluşturmayı hedefleyen, hem de üretici kooperatiflerine destek olmayı amaçlayan Kent&Koop Gıda Market, vatandaşların yoğun ilgisi altında hizmete açıldı.

Yüzlerce vatandaşın katıldığı açılış töreninde ilk konuşmayı yapan Yalı Mahallesi Muhtarı Ahmet Şentürk, böyle güzel bir hizmetin ilk olarak kendi mahallelerinde yapılmasından dolayı büyük bir mutluluk duyduğunu belirterek Başkan Akpınar’a teşekkür etti. Muhtar Şentürk’ün ardından söz alan Ödemiş Süs Bitkileri Birliği Başkanı Hüseyin Cabbar ise, böyle yatırımların üretici ve tüketiciyi buluşturarak refahı halk tabanına yayacağını belirterek, Hüseyin Mutlu Akpınar’a üreticileri destekleyen yatırımları için teşekkürlerini sundu.

Hem üretici, hem tüketici dostu

Açılıştan önce son konuşmayı gerçekleştiren Hüseyin Mutlu Akpınar, Avrupa’da kooperatiflerin ekonominin lokomotifi olduğuna vurgu yaparak, “Ne yazık ki bugün üreticilerimiz çok zor günler yaşıyor. Patateslerin tarlalarda kaldığı, sütün sokaklara döküldüğü bir dönemi yaşıyoruz. Biz buna duyarsız kalmamak adına, üreticimize bir nebze de olsa katkı sağlamak için bugün burada Kent&Koop Gıda Marketi açıyoruz. Burada bir toptancıdan ürün alınıp satılmayacak, direkt üreticiden ürün alınıp satılacak. Hem üretici halka destek olmak için, hem de tüketici halkın da cebini düşünerek bu hizmeti yerine getiriyoruz” sözleriyle Karşıyaka’nın en yeni marketinin açılışını yaptı.

Sebze’den meyveye, etten balığa her şey burada

Karşıyaka’nın en yeni marketi olan Kent&Koop Gıda Market, vatandaşların tüm ihtiyaçlarına cevap verecek şekilde tasarlandı. Raflarında sebzeden meyveye, etten balığa kadar yüzlerce ürünün uygun fiyatlarla yer aldığı Kent&Koop Gıda Market’te, hayvan dostların ihtiyaçlarından, bahçe sevdalıların ihtiyaçlarına kadar her şey düşünüldü. Hem üreticiyi destekleyecek, hem de tüketicinin bütçesini koruyacak olan Kent&Koop Gıda Market’in yeni şubeleri ilerleyen günlerde Cumhuriyet Mahallesi ve Örnekköy’e de açılacak.

,

 

Salahattin Oytun İdel / Karşıyaka Haber

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Erkek Pantolon Tasarımlarına Farklı Bir Bakış
Sonraki Haber Geleceğin ünlü moda tasarımcıları belirlendi

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?