ANA SAYFA > EĞİTİM > Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği bölümü bitirme projeleri beğeni topladı

Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği bölümü bitirme projeleri beğeni topladı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği bölümü bitirme projeleri beğeni topladı

İzmir Üniversitesi Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği son sınıf öğrencileri tarafından hazırlanan bitirme projeleri beğeni topladı.

Rektör Prof. Dr. Kayhan Erciyeş, Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Tuncay Ege ile öğretim üyeleri tarafından ziyaret edilen bitirme projeleri sergisinde Elektronik ve Haberleşme Bölümü son sınıf öğrencilerinin projeleri değerlendirildi. Gün ışığına yönelen enerji panelleri, asansör çağıran telefon uygulamaları, ev içi ısı, ışık ve topraktaki neme göre sulama sistemini harekete geçiren akıllı sistemler, düşük maliyetli sinyal kesici, sesle komut alan robot ve gelecekte görme engellilere yönelik olarak geliştirilebilecek renk algılayıcıların beğeniye sunulduğu sergide öğrenciler, tüm eğitimlerinin uygulamasını projelerine yansıttı. Tüm projelerin gelecekte geliştirilerek kendine uygulama alanı bulabilecek özellikte olduğunu belirten Rektör Erciyeş, emekleri için akademisyenler ve öğrencileri tebrik etti.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka İzban İstasyonu'nda bomba paniği
Sonraki Haber Altar Toker:''Mor Park Ufuk Sarıca Park'ı olmalı''

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?