ANA SAYFA > GÜNDEM > Altar Toker:''Mor Park Ufuk Sarıca Park'ı olmalı''

Altar Toker:''Mor Park Ufuk Sarıca Park'ı olmalı''

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Altar Toker:''Mor Park Ufuk Sarıca Park'ı olmalı''

Geçtiğimiz Pazar günü Bostanlı’da bulunan Mor Park’ın adının Ufuk Sarıca olması için karşıyakalı taraftarlarla beraber sembolik bir tabela asan Altar Toker açıklamalarda bulundu.

Toker Pazar günü Türkiye Basketbol Ligi Playoff final serisi üçüncü maçından önce yaptıkları tören ile sembolik olarak Mor Park’ın adını Ufuk Sarıca Parkı olarak değiştirdiklerini belirtirken sözlerine şöyle devam etti:

‘’ Bostanlı’da bulunan ve Karşıyakalılar tarafından Mor Park olarak bilinen parkın adına üç yılda bize muhteşem başarılar kazandıran ve şu anda 28 yıl aradan sonra bizi şampiyonluğa koşturan Ufuk Sarıca’nın adının verilmesini istiyoruz. İnanıyoruz ki Belediye Başkanımız Sayın Hüseyin Mutlu Akpınar ve Belediye Meclis Üyelerimiz de bu sesimize en kısa sürede kulak verecekler. Mor Park Karşıyaka taraftarları için çok önemli. Sevinçler, üzüntüler, heyecanlar hep burada yaşanıyor. Bu parkın adının Ufuk Sarıca Parkı olması baş antrenörümüze hayatı boyunca unutamayacağı bir hediye olacak.''

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği bölümü bitirme projeleri beğeni topladı
Sonraki Haber Bostanlı'dan 8 oyuncu Milli Takımda...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?