ANA SAYFA > SPOR > Bostanlı'dan 8 oyuncu Milli Takımda...

Bostanlı'dan 8 oyuncu Milli Takımda...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Bostanlı'dan 8 oyuncu Milli Takımda...

Mali genel kurulda kendisine oy vermediği için kara listeye aldığı son Türkiye Şampiyonu Bostanlıspor’u Türkiye Bayanlar Ragbi Şampiyonası’na almayan Türkiye Ragbi Federasyonu, almadıkları takımın 2 oyuncusunu Milli Takım kampına çağırdı!..

Büyük bir şaşkınlık yaratan karar karşısında hayretler içinde kaldıklarını, oyuncuları için de sevindiklerini ifade eden Bostanlıspor yönetim kurulu bu konuda şu açıklamayı yaptı:
“Bize telefonla (Sizi almıyoruz) dediklerinde milli oyuncularımızın olduğunu, bu şampiyonanın da seçme niteliği taşıdığını milli oyunculara haksızlık yaptıklarını, gerekçeyi yazılı olarak vermelerini istedik. Ancak onlar, (karar kesin isterseniz başkanla konuşun. Bostanlıspor şampiyonaya alınmayacak. Bize söylememizi istediler) dediler. Biz de 2. Takımımızı yolladık. Onu zayıf takım ve oy hakkı olmadığı için aldıklarını biliyoruz. Ama şampiyonadaki tüm ayak oyunları ve hakem hatalarına karşın yine de şampiyon olduk. Bunu engelleyemediler. Milli takım kadrosu açıklandığında 6 oyuncumuzun yanı sıra alınmayan takımımızdan da oynamayan 2 oyuncumuzun (Yonca Şentürk ve Ecem Narlıdere) milli takıma çağrıldığını öğrenince hem sevindik, hem de şaşırdık. Ragbi Federasyonundaki uygulamalar çılgınlık derecesinde. Buna Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Spor Genel Müdürlüğü’nün artık dur deme zamanı geldi. Şimdi federasyon başkanına sorsanız, her zamanki gibi bin bir bahane uyduracak. Milli takım antrenörleri seçiyor, teknik kurul karar veriyor diyecek. Oysaki, her şeyi tek başına yaptığını dünya âlem biliyor.”
KARŞIYAKA STARLARI’NDAN 6 OYUNCU MİLLİ TAKIMDA
Bostanlıspor’dan sonra İzmir’e 2. Şampiyonluğu getiren Karşıyaka Starları’nın 6 oyuncusu Kayseri Yahyalı İlçesinde yapılacak Ragbi Bayan Milli Takım kampına davet edildi. Milli Takıma alınan Karşıyakalı oyuncular şunlar: Bilgesu Aydın, Nermin Cem, Sude Mihri Çınar, Nedret Aksaç, Pamuk Güllü Yılmaz ve Nazlıcan Erdoğan.
Milli Takım kadrosuna seçme niteliğindeki Türkiye Şampiyonasına alınmayan Bostanlıspor’dan da Yonca Şentürk ile Ecem Narlıdere milli takıma alındı.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Altar Toker:''Mor Park Ufuk Sarıca Park'ı olmalı''
Sonraki Haber Karşıyaka'da elektrik kesintisi var

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?