ANA SAYFA > EĞİTİM > Eğitim-İş'ten emekli öğretmenlere plaket

Eğitim-İş'ten emekli öğretmenlere plaket

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Eğitim-İş'ten emekli öğretmenlere plaket

İzmir EĞİTİM – İŞ 3 Nolu Şube, eğitime emek vermiş, eğitim emekçisi emekli öğretmenleriyle kahvaltıda buluştu, plaket verdi.

Karşıyaka’daki EĞİTİM – İŞ 3 Nolu Şubede düzenlenen toplantıdaki kahvaltının ardından, emekli öğretmenlere plaketleri takdim edildi.

Eğitimde yaşanılan fırtınalara dikkat çeken şube başkanı Hüseyin Çalışkan, eğitimdeki siyasallaşmanın tehlikeli boyutlara ulaştığını, tecrübeli ve bilgi birikimi olan eğitimci kadrolarının tasfiye edildiğini söyledi. Öğretmenin, meslekten emekli olsa da, eğitme ve öğretme uğraşısından emekli olamayacağını, ülke ve eğitimin sorunlarına emeklide olunsa, kayıtsız kalınamayacağını belirtti.

Şube Basın Yayın Sekreteri Nihat Asilsoy da konuşmasında, “her sonun, bir başlangıç” olduğunu, emekli öğretmenlerimizin, eğitimin ve sendikal faaliyetlerin her aşamasında daha aktif rol almalarının önemli olduğunu, gündemin bu kadar hızlı değiştiği bir ortamda, eğitim ordusunun her neferine ihtiyaç olduğunu belirten Asilsoy şöyle konuştu “EĞİTİM – İş 3 Nolu Şube olarak diyoruz k;  İyi ki varsınız öğretmenlerimiz, sizlerden aldığımız ilhamla, bizlerde karanlığı aydınlatmak için,  Atatürk'ün izinde, Cumhuriyetimizi yüceltmeye ve yaşatmaya devam edeceğiz.”

Emekliler adına söz alan eğitim emekçileri ise özetle, aslında emekli olmadıklarını, sadece görev yerleri değişmiş olarak, kendilerini düşündüklerini, eğitimin ve ülkenin sorunları ile ilk gün ki heyecanla, yüreklerinde kocaman Atatürk ve Cumhuriyet sevgisiyle, mücadeleye devam edecekleri mesajı verdiler.

Haber: Yılmaz DURMAZ

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber SGK borçların yapılandırılmasına devam ediliyor
Sonraki Haber Karşıyaka filede Rota Koleji'ni geçti

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?