ANA SAYFA > SAĞLIK > EGİKAD üyelerine İzmir Üniversitesi Hastanesi’nden özel indirim

EGİKAD üyelerine İzmir Üniversitesi Hastanesi’nden özel indirim

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
EGİKAD üyelerine İzmir Üniversitesi Hastanesi’nden özel indirim

Ege İş Kadınları Derneği (EGİKAD) ile İzmir Üniversitesi Hastanesi arasında imzalanan protokol sayesinde dernek üyeleri ile birinci dereceden yakınları belirlenen indirim üzerinden sağlık hizmeti alabilecek.

EGİKAD Yönetim Kurulu Başkanı Betül Elmasoğlu ile İzmir Üniversitesi Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Zafer Beken arasında özel indirim protokolü imzalandı.

Donanımlı bir hastane

İzmir Üniversitesi Hastanesi’nde gerçekleştirilen törende konuşan EGİKAD Başkanı Betül Elmasoğlu, indirimlerden dernek üyeleri ve birinci dereceden yakınlarının faydalanabileceği söyledi. Dernek olarak böylesine güzel ve donanımlı bir hastane ile işbirliği yapmaktan dolayı memnuniyetini dile getiren Elmasoğlu, üyelerinin sağlıklarının bundan böyle İzmir Üniversitesi Hastanesi’ne emanet olduğunu söyledi.

Her şey üyelerimiz için

Yönetim kurulu üyesi arkadaşlarıyla birlikte üyelerden gelen istekler doğrultusunda proje ve çalışmalarını yürüttüklerini anlatan Elmasoğlu, “Burada yaptığımız anlaşma da bunlardan birisi. Yönetim olarak üyelerimizin menfaatine olacak her çalışmanın içinde olmaya devam edeceğiz. Sosyal sorumluluk, yeni iş kolları yaratmanın yanı sıra böylesine karşılıklı anlaşmalarla da üyelerimizin yanında olmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

24 saat yanınızdayız

Yönetim kurulu üyeleri ve dernek üyelerine tanıtma fırsatı bulan İzmir Üniversitesi Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Zafer Beken ise “Bir sağlıkçı olarak her zaman bekleriz diyemeyeceğiz. Ancak başınız ne zaman sıkışır, bize ne zaman ihtiyacınız olursa 24 saat sizlerin yanında olduğunuzu bilmenizi isteriz” diye konuştu.

Hastanenin mali prensipleri gereği üyelere yapılacak indirim oranı açıklanmadı.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber AK Partili Doğan: Fuar fiyasko oldu
Sonraki Haber Yamanlar’da kahvaltı keyfi

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?