ANA SAYFA > İZMİR > AK Partili Doğan: Fuar fiyasko oldu

AK Partili Doğan: Fuar fiyasko oldu

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
AK Partili Doğan: Fuar fiyasko oldu

İzmir’in tarihinden bugüne en önemli sembolü olan Enternasyonal Fuar tam bir fiyaskoya döndü. Fuarın içler acısı halde olduğunu savunan İzmir Büyükşehir Belediyesi AK Parti Grup Başkanvekili Bilal Doğan sorumlunun İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu ve beceriksiz bürokratları olduğunu savundu.

Tarihten bugüne dünyanı birçok yerinden farklı kültürleri bir araya getiren, İzmir Enternasyonal Fuarı’nda bu yıl tam bir fiyasko yaşandığını belirten İzmir Büyükşehir Belediye Meclisi AK Parti Grup Başkanvekili Bilal Doğan, “İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Aziz Kocaoğlu ve iş bilmez bürokratları bu kez de güzel İzmir’imizin sembolü Fuarı yerli ve yabancı yatırımcıya gereken ilgiyi göstermeyerek rezil ettiler. Daha fuar sona ermeden katılımcılar stantlarını toplayıp fuar alanını terk ediyor” ifadelerini kullandı.

30 firma fuar kapanmadan gitti

Bu yıl 84’üncü kez kapılarını açan İzmir Enternasyonal Fuarı’na katılan firmaların tanıtımdan memnun olmadığını belirten Doğan, “İzmir Enternasyonal Fuarı’nda gerekli tanıtım ve reklam yapılamamıştır. İzmir’in simgesi olan fuar bu yıl hiç olmadığı kadar sönük geçmiş ve ziyaretçi hedefine ulaşmamıştır. Uluslararası alanda firmalarını tanıtmak için fuara katılan yatırımcılar memnun kalmamış, hayal kırıklığına uğramışlardır. Aziz Kocaoğlu ve iş bilmez ekibi 84. İzmir Enternasyonal Fuarı’nda yaşadıkları başarısızlığın üstünü örtemeyeceklerdir. Tarihten bugüne Enternasyonal Fuarı ile tanınan güzel İzmir’imiz iş bilmezlik yüzünden en büyük değerini kaybetmekle yüz yüze gelmiştir” diye konuştu.

Aktarmalı ulaşım katılımı etkilemeye devam ediyor

Geçen yıl toplu ulaşımda hayata geçen aktarmalı sisteminde vatandaşların fuar alanına ulaşmasını zorlaştırdığına dikkat çeken İzmir Büyükşehir Belediye Meclisi AK Parti Grup Başkanvekili Bilal Doğan, “Altyapısı oluşturulmadan hayata geçirilen aktarmalı ulaşım sistemi, İzmir’de toplu ulaşımı kullanan hemşerilerimize ciddi sıkıntılar yaşatmaya devam ediyor. Vatandaşlar geçmişte tek araçla gittikleri fuar alanına şimdi 2 – 3 vasıta kullanarak ulaşabiliyorlar. Hal böyle olunca sıcak havalarında etkisiyle kıymetli hemşerilerimize toplu ulaşımı kullanmak zulme dönüşüyor. İzmir Büyükşehir Belediyesi ise hala ulaşımda devrim yaptığını söylüyor. Ancak yapılan düzenleme İzmirli vatandaşların hayatını alt üst ediyor” dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber İzmir'de ücretsiz internet 36 noktaya çıkacak...
Sonraki Haber EGİKAD üyelerine İzmir Üniversitesi Hastanesi’nden özel indirim

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?