ANA SAYFA > SAĞLIK > EGESEM’den Sağlık Bakanlığı onaylı ilk yardım eğitimi

EGESEM’den Sağlık Bakanlığı onaylı ilk yardım eğitimi

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
EGESEM’den Sağlık Bakanlığı onaylı ilk yardım eğitimi

Ege Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi (EGESEM) ve İzmir Tabip Odası İlk Yardım Eğitimi Merkezi ortaklığıyla “İlk Yardım Eğitimi” verilecek.

Küçük ya da büyük herkesin bilmesi gereken ilk yardım eğitimi, EGESEM ve İzmir Tabip Odası İlk Yardım Merkezi ortaklığıyla 2 Mart 2015 tarihinde başlayacak. Sağlık Bakanlığı sertifikalı olan eğitim, hafta içi dört gün sürecek.

Eğitimde; hasta ve yaralı olan bireyleri değerlendirme, onlara temel yaşam desteği sunma, kanamalarda, yaralanmalarda, bilinç bozukluklarında, zehirlenmelerde, hayvan ısırmalarında ilk yapılması gerekenler; yanık, donma ve sıcak çarpmasında ilk müdahale; kırık, çıkık, burkulmalarda ve göze, kulağa, buruna yabancı cisim kaçmasında nelerin yapılması gerektiği anlatılacak.

Ege Üniversitesi  Atatürk Kültür Merkezi EGESEM Eğitim Salonu’nda 16.00-20.00 saatleri arasında yapılacak olan eğitime temel ilk yardım yöntemlerini öğrenmek isteyen herkes katılabiliyor. Kurs sonunda katılımcılara “İlk Yardımcı Sertifikası ve İlk Yardımcı Kimlik Kartı” verilecek.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber İzmir'de Avrupa Birliği Ofisi açıldı
Sonraki Haber Denge Koleji'nden ödüllü sınav...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?