ANA SAYFA > EĞİTİM > Denge Koleji'nden ödüllü sınav...

Denge Koleji'nden ödüllü sınav...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Denge Koleji'nden ödüllü sınav...

Denge Koleji, eğitimde fırsat eşitliğini sağlayarak toplumun her kesimini eğitim hizmetlerinden yararlandırmak ve başarılı öğrencilerin nitelikli bir eğitime erişimlerini sağlamak amacıyla ödülü seviye sınavı düzenliyor.

Sınavların öğrenciler için bir deneyim olduğunu düşünen ve sınav yerine deneyim kelimesini tercih ederek öğrenci ve velilere iki gün boyunca farklı deneyimler yaşatmayı hedefleyen Denge Koleji, 28 Şubat – 1 Mart tarihleri arasında düzenleyecek olduğu Ödüllü Seviye Sınavı ile öğrenci ve velilere kapılarını açıyor.

Başvuruları Ocak ayında başlayan ve 27 Şubat’a kadar devam edecek olan ödüllü seviye sınavına,  2014-2015 Eğitim-Öğretim yılı 1.2.3.4. ve 5. 6. 7. sınıfta okuyan öğrenciler katılabilecek.

Her öğrencinin öğrenme stiline uygun öğretim yaklaşımlarını benimseyen ve öğrencilere yalnızca akademik değil aynı zamanda sosyal ve kültürel başarılar da kazandıran Denge Koleji, sadece sınav için değil sürprizlerle dolu iki gün için sizleri deneyim günlerine davet ediyor.

Detaylı Bilgi için;

Kurumsal İletişim Ekibi

kurumsal@dengekoleji.com.tr

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 1 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber EGESEM’den Sağlık Bakanlığı onaylı ilk yardım eğitimi
Sonraki Haber Karşıyaka’dan turizm atağı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?