ANA SAYFA > EĞİTİM > Ege Mizah Ödülleri sahiplerini buldu

Ege Mizah Ödülleri sahiplerini buldu

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Ege Mizah Ödülleri sahiplerini buldu

EKAMİT’in ilk kez mizah ödüllerini dağıttığı törende; En İyi Karikatürist Erdil Yaşaroğlu, En İyi Mizah Yazarı Alpay Erdem, En İyi Karikatür Dergisi Penguen, Doğaçlama Tiyatro Dalında En İyi Grup Oyun Hamuru (İzmir), Komedi Dalında En İyi Kadın Oyuncu Demet Evgar, Komedi Dalında En İyi Erkek Oyuncu Ahmet Kural ödüle layık görüldü.

Ege Üniversitesi Karikatür ve Mizah Topluluğu'nun(EKAMİT) bu yıl üçüncüsünü düzenlediği Ege Mizah Festivali, ödül töreni ile sona erdi.  EKAMİT üç yıldır düzenlediği mizah festivalinde ilk ödüllerini bu yıl verdi. Ödül törenine öğrencilerin ilgisi çok yoğundu.

Ege Üniversitesi(EÜ) Prof. Dr. Yusuf Vardar MÖTBE Kültür Merkezi’nde düzenlenen ödül töreni EÜ öğrencilerinden oluşan Moonstar Dans Grubu'nun gösterisiyle başladı.  Açılış konuşmasında EKAMİT Başkanı Uğur Önder, grubun çalışmalarını ve bu günlere nasıl geldiklerini video sunumu ile anlattı. 6 dalda ödül veren EKAMİT, en iyileri öğrencilerin oyları ile belirledi.

Ödül törenine işleri nedeniyle Demet Evgar, hastalığı nedeniyle Ahmet Kural katılamadı.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Gökçüoğlu: Ar- Ge’ci mühendislere ihtiyacımız var
Sonraki Haber Karşıyaka'da yarın elektrik kesintisi var

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?