ANA SAYFA > EKONOMİ > EBSO 2016'ya Burcu Güneş'le merhaba dedi

EBSO 2016'ya Burcu Güneş'le merhaba dedi

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
EBSO 2016'ya Burcu Güneş'le merhaba dedi

Ege Bölgesi Sanayi Odası (EBSO) yeni yıl kutlamasını Kuşadası’ndaki Amara Sealight Elite Otel’de gerçekleştirdi. Egeli sanayicilerin 2016’dan en büyük beklentisi huzur ve barış oldu.

‘EBSO Meclisi ile 2016’ya Merhaba Gecesi’nde konuşan EBSO Meclis Başkanı Salih Esen, zorlu bir yılı geride bıraktıklarını söyledi. 1951’ de kurulan EBSO’nun mensupları olarak, geçmiş dönem başkanları, yönetim kurulu ve meclis üyeleri görevlerini layıkıyla yapmanın gayreti içinde olduklarını vurgulayan Esen, “2015 bizleri çok yordu. Dolayısıyla bize bu geceyi kimse fazla görmesin. Çünkü biz üretmek, istihdam yaratmak, vergi vermek zorundayız. Ülkemizin geleceği için yılmadan, yüksünmeden, hiçbir şekilde motivasyonumuzu azaltmadan yola devam etmek zorundayız” dedi. Bu bağlamda, yönetim kurulu üyeleri ve Yönetim Kurulu Başkanı Ender Yorgancılar’ın olağanüstü çabaları olduğunu vurgulayan Esen, “EBSO, başka odalara örnek teşkil edecek çalışmalara imza atıyor. Bunu yaparken bizlerin fikirleri, haykırışları yönetim kurulu ve başkanımıza ulaşıyor. Bu geçirdiğimiz çok nazik ortamda isteklerimizi ve eksikleri kırmadan dökmeden ifade ediyor ve karşılığını da alıyoruz. 2016, 2015’i aratmayacak nitelikte çok daha iyi zamanlar getirsin diliyorum” şeklinde konuştu.

Hep birlikte daha ileriye

EBSO Yönetim Kurulu Başkanı Ender Yorgancılar da yoğun bir dönemi geride bıraktıklarını kaydetti. Yasa gereği ekim ya da kasım ayında Türkiye genelinde oda seçimlerinin gerçekleştirileceğini ifade eden Yorgancılar, “Yeni yönetimimiz seçilecek. Yeni ufuklar, yeni hedeflerle, bu güzel bayrağı daha üst seviyeye taşıyacak yeni heyecanlarla birlikte odamızı hep birlikte daha iyi noktalara götüreceğiz” dedi. Bu ortamda toplumsal huzurun önemine dikkat çeken Yorgancılar, “Belirli bir süre geçtikten sonra kaybettiklerimizi kazanma imkanı var. Yeter ki huzur olsun. Ama huzurun olmadığı yerde, çalışmanın da, kazanılan paranın da hiç kimseye faydası olmuyor. Bu ülkenin önündeki terör belasının bir an önce ortadan kalkması en büyük temennimiz. Toplumsal huzur ve barışı bir araya getiremediğimiz sürece 2023 hedeflerini yakalamak hayalden başka bir şey değil. Birlik ve beraberliğimizi her ortamda devam ettirmemiz gerekiyor” dedi. Konuşmasında sağlık, huzur ve bereket dolu bir yıl dileğini tekrarlayan Yorgancılar, EBSO’nun, bu birlik ve beraberliği Türkiye’de en güzel gerçekleştiren sivil toplum kuruluşlarından bir tanesi olduğunu belirterek, “İşte bizim bu yaptığımızı Türkiye yaptığı zaman başarı kaçınılmaz” dedi.

EBSO Yönetim Kurulu'nun “EBSO Meclisi ile 2016’ya Merhaba Gecesi"nde sanatçı Burcu Güneş şarkılarıyla sanayicilere keyifli anlar yaşattı. Gecede yeni yıl pastası Yönetim Kurulu, Meclis Başkanlık divanı üyeleri, eski başkanlar ve Burcu Güneş’in katılımı ile kesildi. 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Kosova İzmir’e çıkarma yapacak
Sonraki Haber Haber Bulunamadı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?