ANA SAYFA > SPOR > Ebam Gedik Motorsport 2017 sezonunda Avrupa'da mücadele edecek

Ebam Gedik Motorsport 2017 sezonunda Avrupa'da mücadele edecek

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Ebam Gedik Motorsport 2017 sezonunda Avrupa'da mücadele edecek

İzmirli ekip Ebam Gedik Motorsport 2017 sezonunda İtalya ve Çek Cumhuriyeti'nde 3’er saatlik 5 dayanıklılık yarışı ile gerçekleşecek olan 3H Endurance Champions Cup’ta tüm sezon yarışacağını açıkladı.

2016 yılında kurulan ekip geçen sezon Türkiye Pist Şampiyonasında elde ettiği podyum dereceleri ile kendisinden söz ettirmiş ve sezon sonunda da Roma 3H Endurance yarışında start alarak ilk uluslararası yarış tecrübesini elde etmişti.
 
Tecrübeli sporcuları Ahmet Mutlubaş, Yağız Gedik ve Ayhan Germirli’den oluşan takım 2017 sezonunda BMW Z4 GT3 ile pistlerde olacak. Takım sorumlusu Ahmet Mutlubaş, yeni bir takım olmamıza rağmen İzmir’li bir ekip olarak ülkemizi yurt dışında temsil etme şansı yakaladığımız için çok mutluyuz. Elimizden gelenin en iyisini yapmak ve hem ülkemizi hem de sponsorlarımızı en iyi şekilde temsil etmek için var gücümüzle çalışacağız dedi. Sezon öncesi testlerini 20 Mart Pazartesi günü İzmir pistinde tamamlayan ekip sezonun ilk yarışı için 6-7-8 Nisan tarihlerinde İtalya Mugello pistinde olacak.  
PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Geleceğin Bilim İnsanları İKÇÜ'de buluştu
Sonraki Haber Karşıyaka Şemikler Anadolu Lisesi'nin girişimcileri ikinci oldu

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?