ANA SAYFA > İZMİR > Duruşmaya müzik molası

Duruşmaya müzik molası

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Duruşmaya müzik molası

İzmir Barosu Türk Sanat Müziği Korosu 20 Aralık 2016 günü Ege Üniversitesi Atatürk Kültür Merkezi’nde bir konser gerçekleştirdi.

Tamamı avukatlardan oluşan Şef Oğuz Özvardar yönetimindeki koro bir yıllık bir hazırlık dönemi sonunda çalışmalarını meslektaşlarına sergiledi.

Gecede birlik ve beraberlik mesajı veren İzmir Barosu Başkanı Av. Aydın Özcan şunları söyledi: “Maalesef ki son dönemde her gün bir acıyla uyanıyoruz. Her gün bir acıyla karşı karşıyayız. Bu acılı günlerde bu sanatsal faaliyetle bir nebze olsun gönlümüzü ferahlattıkları için sanatçı meslektaşlarımı ayrıca kutluyorum.

Ama şunu ifade etmek istiyorum ki, tüm bunlara rağmen, bizler Mustafa Kemal Atatürk’ün yolundan gitmeye devam edeceğiz. Ülkemizin birliği için, ülkemizin hukukun üstünlüğünü, yargı bağımsızlığını, basın özgürlüğünü, ifade ve iletişim özgürlüğünü içselleştirmesi ve sonsuza kadar yaşaması için İzmir Barosu olarak, İzmir Barosu avukatları olarak mücadelemize devam edeceğiz.  Bizleri bu yoldan hiçbir güç çeviremez. Bizler 79 milyon tek bir vücut olduğumuz takdirde, bu kararlılığımızı hep birlikte sergilediğimiz takdirde son günlerde her gün yüreğimizi acıtan bu terör belasının da, 15 Temmuz gibi yüreğimizi burkacak, milletin geleceğini şüpheye düşürecek hareketlerin de önüne hep birlikte geçeceğiz.

Çok değerli sanatçı meslektaşlarıma bu güzel konseri sayın hocamız Oğuz Özvardar’la birlikte hazırlayıp bize sundukları için huzurlarınızda bir kez daha teşekkür ediyorum.”

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka’da yoğurda bitkisel yağ, jelatin karıştırıp satmışlar…
Sonraki Haber Altın Yunus’ta yılbaşı kutlaması çok renkli geçecek

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?