ANA SAYFA > İZMİR > Altın Yunus’ta yılbaşı kutlaması çok renkli geçecek

Altın Yunus’ta yılbaşı kutlaması çok renkli geçecek

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Altın Yunus’ta yılbaşı kutlaması çok renkli geçecek

Altın Yunus Çeşme Resort & Termal Otel yeni yılı coşku ile karşılamaya hazırlanıyor. 31 Aralık 2016 gecesi hafızalarda unutulmayacak güzel anılar bırakmak üzere yoğun hazırlıkların devam ettiği Altın Yunus’ta yılbaşı kutlaması çok renkli geçecek.

Yenilenen alanları ve leziz gala menüsüyle müşterilerine en iyiyi sunmayı hedefleyen Altın Yunus’ta bu yıl Sunshine Band Orkestrası, muhteşem ekibi ve dinleyicileri coşturan kaliteli müzikleri ile yılbaşı eğlencesine renk katacak, katılımcılar eğlenceye doyacak.

Yılbaşı eğlencesinde büyüklerin yanı sıra çocukların da eğlenmesi için eğitici, öğretici ve eğlendirici aktiviteler düzenlenecek, büyükler gibi çocuklar da geç saatlere kadar sürecek eğlencenin tadına varacak. Otelde konaklama yapacak misafirlere geç kahvaltı imkânı da sağlanacak.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Duruşmaya müzik molası
Sonraki Haber Bornova’da ''Ortak Akıl Buluşmaları'' sürüyor

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?