ANA SAYFA > GÜNDEM > Dünya Rotaract Haftası'nda buluştular

Dünya Rotaract Haftası'nda buluştular

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Dünya Rotaract Haftası'nda buluştular

Bostanlı Rotary Kulübü çatısı altındaki Bostanlı Rotaract, İzmir Ekonomi Rotaract Kulüpleri ortak toplantısı, Dünya Rotaract Haftasında, 10 Mart tarihinde, 50'yi aşkın Rotarayen ve Rotaractör'ün katılımlarıyla gerçekleşti.

Bostanlı Rotary Kulübü Başkanı Ersin Aykut konuşmasında genç Rotaractörlere verdikleri değer ve desteğe dikkat çekerek, "Geleceğin liderleri olan genç dostlarıma liderlik özellikleri kazandırmak için elimizden gelen desteği gösterdik ve göstermeye devam edeceğiz. Dünyada çatısı altında 2 Rotaract Kulübü bulunduran tek Rotary Kulübü olmak onur verici" dedi. Bostanlı Rotaract Kulübü Başkanı Pelin Barış ise Bostanlı Rotary Kulübündeki aile olgusuna dikkat çekerek, "Bostanlı Rotary Kulübü gibi böylesine büyük ailenin bir ferdi olmaktan gurur ve onur duyuyorum" diye konuştu. İzmir Ekonomi Rotaract Kulübü Başkanı Osman Sabri Bilgiç ise konuşmasında, "Ülkemizdeki ilk ve tek üniversite Rotaract kulübü olmak bizi gururlandırıyor, Rotaract'ın evrensel "Hizmet Yoluyla Dostluk" sloganı ile topluma olan hizmetimiz her zaman artarak devam edecektir" dedi. Toplantı Dünya Rotaract Haftasını kutlamak için pasta kesiminin ardından kulüp başkanlarının ve bölge görevlilerinin hatıra fotoğrafı çekimi ile sona erdi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyakalılar kuklaları çok sevdi
Sonraki Haber 22.İzmir Avrupa Caz Festivali'nde sıra Avusturya'da

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?