ANA SAYFA > KÜLTÜR-SANAT > 22.İzmir Avrupa Caz Festivali'nde sıra Avusturya'da

22.İzmir Avrupa Caz Festivali'nde sıra Avusturya'da

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
22.İzmir Avrupa Caz Festivali'nde sıra Avusturya'da

22. İzmir Avrupa Caz Festivali, 16 Mart 2015 Pazartesi günü Avusturya Kültür Ofisi işbirliği ile gerçekleştirilecek Mario Rom’s Interzone konseri ile devam edecek.

Mario Rom’s Interzone’un Avrupa sahnelerini kasıp kavuran müziğini ünlü Jazzthing dergisinde şöyle anlatılıyor: “… dümdüz ilerleyen bebop ifadeler, serbest avant-garde tınılar, devasa funk çizgileri ve titreşimli serbest ölçüler. Harika!”

Hiçbir kurala bağlı olmadan sadece müzik yapmak için bir araya geldiklerini söyleyen Interzone, daha fazla özgürlük, alan ve esneklik elde etmek için grup içerisinde herhangi bir telli çalgıya yer vermeden çalmayı yeğliyor. Grubun temel ilgi alanı iletişim ve sahne ışıkları altında yaratmak ve bestelemek olarak açıklanıyor.

 AASSM Küçük salonda saat 20.30’da başlayacak konserde Mario Rom (trompet), Lukas Kranzelbinder (bas), Herbert Pirker (davul), sert boptan avant-garde’a hatta funk müziğe kadar caz müziğin tüm olası stilleri arasında serbestçe hareket eden sitillerini İzmirlilere tanıtacak ve bu yılın başında çıkan “Everything is Permitted” adlı albümlerinden örnekler sunacak.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Dünya Rotaract Haftası'nda buluştular
Sonraki Haber Pınar Karşıyaka, Ankara'da galibiyet arıyor

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?