ANA SAYFA > KÜLTÜR-SANAT > Dünya Müzik Şenliği İzmir'de kutlanacak

Dünya Müzik Şenliği İzmir'de kutlanacak

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Dünya Müzik Şenliği İzmir'de kutlanacak

İzmir, dünyada 100 ülkenin kutladığı Müzik Şenliği'ni Fransız ve Türk müzisyenler ile kutlamaya hazırlanıyor. 2 gün sürecek olan şenlikte, İzmirliler müziğe doyacak.

İzmir, Fransız Kültür Merkezi ve İzmir Büyükşehir Belediyesi işbirliğiyle düzenlenecek 34. Dünya Müzik Şenliği'ni kutlamaya hazırlanıyor.  Şenlikte amatör ve profesyonel müzisyenler İzmir'in sokaklarını, enstrümanları ile şenlendirecekler . Fransa'nın Marsilya şehrinden İzmir'e gelecek olan Banda du Dock Bandosu, 20 Haziran'da, İzmirli sanatseverler ile buluşacak. 17 kişiden oluşan bando grubu Konak Pier önünden başlayacakları müzik yürüyüşünü, Cumhuriyet Meydanı, Fransız Kültür Merkezi'nin önünden geçerek Kıbrıs Şehitleri Caddesi'nde sonlandıracak. 21 Haziran'da Fransız Kültür Merkezi'nde gerçekleşecek olan konserler dizisinde amatör gruplar ve La Dee Eda, İzmirli sanatseverlere birbirinden güzel parçalarını seslendirecek

İzmir'in kültür hayatına değer katılacak

Müzik Şenliği'nin yaklaşık 100 ülkede kutlandığını belirten İzmir Fransız Kültür Merkezi yetkilileri, bunu İzmir'de de kutlayarak, kentin kültür hayatına değer katmak istediklerini belirttiler.

 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Kadına şiddetin nedenleri araştırılacak
Sonraki Haber Pijamalı Adamlar Aliağa'da

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?