ANA SAYFA > EĞİTİM > Doğru tercihin adresi İzmir Üniversitesi

Doğru tercihin adresi İzmir Üniversitesi

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Doğru tercihin adresi İzmir Üniversitesi

İzmir Üniversitesi bünyesinde oluşturulan ve aralarında rehber öğretmenler, akademisyenler ve gönüllü öğrencilerin de yer alacağı ekip, üniversite ve bölüm tercihi yapacak üniversite adayları ile velilerine 18 Temmuz–2 Ağustos tarihleri arasında ücretsiz danışmanlık yapacak.

Tüm stresi ve heyecanı ile yaşanan Lisans Yerleştirme Sınavı’nın ardından tercih yapacak adaylar için bilgi almak ve karar vermek artık daha kolay. Üniversite adaylarının gelecek yaşamlarına yön verecek, kariyerlerini belirleyecekleri bu günlerde ihtiyaç duyacakları profesyonel destek İzmir Üniversitesi’nden geliyor. İzmir Üniversitesi, 18 Temmuz’da açıklanacak LYS sonuçlarından sonra 2 Ağustos’a kadar tercih yapacak olan üniversite adaylarına ve velilerine ücretsiz rehberlik hizmeti verecek.

Rehber öğretmenler, gönüllü öğrenciler ve İzmir Üniversitesi Tanıtım Birimi personelinin yanı sıra her bölümden akademisyenlerin de yer alacağı uzman ekip, adaylara bölümler ve üniversiteler hakkında bilgi vererek, tercihleri konusunda yol gösterecek. Adaylar, tanıtım günleri sayesinde İzmir Üniversitesi bölümleri ve akademik imkânları konusunda merak ettiği konuları ilk ağızdan öğrenme fırsatı da bulacak.

Kişiye özel meslek seçimi

Adayların puanlarının değerlendirilmesinin yanı sıra uzmanlar, öğrencilerin kişisel eğilimleri, zevkleri, karakter özellikleri ile seçmek istedikleri bölümler arası uyumu değerlendirecek, iş dünyasının beklentileri ve mezuniyet sonrası kariyer olanakları hakkında bilgi verecek. Adaylar, kendilerini ağırlayan İzmir Üniversitesi öğrencilerinden üniversitenin eğitim, sosyal-kültürel ve sportif faaliyetleri, öğrenci kulübü etkinlikleri hakkında bilgi edinme fırsatı bulacak.

İzmir Üniversitesinin merkez yerleşkesinde verilecek olan rehberlik hizmeti, 18 Temmuz – 2 Ağustos tarihlerinde saat 08.30-17.30 saatleri arasında gerçekleşecek. Adaylar ayrıca www.izmir.edu.tr adresinden İzmir Üniversitesi hakkında bilgi alabilecekleri gibi 0 232 246 49 49 ve bilgi@izmir.edu.tr mail adresinden de sorularına yanıt bulabilecek.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Pınar Karşıyaka, Brown'ı resmen açıkladı
Sonraki Haber İzmir Barosu'ndan AYM'ye çok sert tepki

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?