ANA SAYFA > SPOR > Dixon: Türk Milli Takımı'nda oynamak gurur verici

Dixon: Türk Milli Takımı'nda oynamak gurur verici

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Dixon: Türk Milli Takımı'nda oynamak gurur verici

Türk vatandaşlığına geçerek A Milli Takım'da forma giymeyi kabul eden Pınar Karşıyaka’nın başarılı oyuncusu Bobby Dixon konuyla ilgili olarak sitemizin kurucusu Mert Erboy’a konuştu.

A Milli Takım’da oynama teklifi geldiğinde gurur duyduğunu söyleyen dixon sözlerine şöyle devam etti: ‘‘Bu günlere gelebilmek içim özveriyle çalışıp hayatımı basketbola adadım. Türk Milli takımında oynamak, Türkiye’yi temsil etmek benim için gurur verici olacak. Ay yıldızlı forma için elimden gelenin en iyisini yapacağıma inanıyorum’’

Türk vatandaşlığına geçtikten sonra hangi ismi alacağını henüz düşünmediğini belirten Dixon, ‘’Muhammed Ali’nin büyük bir hayranıyım. Bu yüzden Ali Muhammed olabilir ‘’ dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Balbay: Erdoğan İzmir'de ne açtı?
Sonraki Haber KSK'de devir teslim töreni gerçekleşti

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?