ANA SAYFA > EĞİTİM > DEÜ Kariyer ve Yönetim Kulübü'nden World of Speechmaker projesi

DEÜ Kariyer ve Yönetim Kulübü'nden World of Speechmaker projesi

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
DEÜ Kariyer ve Yönetim Kulübü'nden World of Speechmaker projesi

1999 yılında faaliyetlerine başlayan, 18 yılda birçok başarılı projeye imza atan Dokuz Eylül Üniversitesi Kariyer ve Yönetim Kulübü ,bu yıl uluslararası büyük bir proje olan World of Speechmaker(WOS) düzenleyecek.

World of Speechmaker (WOS), belirli alanlarda uzman kişilerin, başarı öykülerini, fikirlerini ve hayatlarındaki dönüm noktalarını projenin belirlediği “SAHNE ARKASI” adlı tema çerçevesinde öğrenciler ve akademisyenler ile paylaştığı uluslararası bir proje olduğunun bilgisini veren kulüp yöneticileri,  “Sahne Arkası” ve “Günümüz Dünyasını” birleştirerek vizyonları genişletmeyi hedefliyor.

Bu büyük projede “Ozanser UĞURLU(Yazar, Eğitmen, Psikolog), Bay J(Radyocu, Sunucu), Burcu GERİŞ(TAV Havalimanları CFO’su), Varol YAŞAROĞLU(Yapımcı, Karikatürist), Allen HULSEY(Müzisyen), Jacques COUVAS(MNC Eski CEO)" konuşmaçı olarak yer alacak. Program 30 Mart Perşembe günü saat 12:00'da DEÜ İİBF Konferans Salonu'nda gerçekleştirilecek.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Büyükoral: Ya bu sene çıkarız ya da seneye düşme riski olabilir
Sonraki Haber Türkiye’nin ilk köy tiyatrosunda Mungan’ın eserini köy halkı sergiledi

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?