ANA SAYFA > SPOR > Büyükoral: Ya bu sene çıkarız ya da seneye düşme riski olabilir

Büyükoral: Ya bu sene çıkarız ya da seneye düşme riski olabilir

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Büyükoral: Ya bu sene çıkarız ya da seneye düşme riski olabilir

Karşıyaka Spor Kulübü Divan Kurulu Başkanı Cihan Büyükoral "Ya bu sene çıkarız ya da seneye düşme riski olabilir" dedi.

"Kışın gelebileceğini hatırlatmamız lazım" diyen Büyükoral, "Bir tane Karşıyaka var. Bu takım bugün geldiği noktadan daha geriye düşerse çok üzülürüz. Herkesin çok dikkatli olması lazım. Var olup olmamak noktasındayız. Lale devrinin baharla birlikte biteceğini, kışın geleceğini unutmamamız lazım" mesajını verdi.

"Yönetime sesleniyorum, çocuklarla ilgilensinler, gevşek davranmasınlar" diyen Cihan Büyükoral, "Yönetim işe ice asılmaz, camia da yönetimi sahiplenmezse, yarına çıkamayabiliriz. Bundan sonra 5 maç var. ya play off'a kalacağız ya da kaos yaşayacağız. Borçlarımız, puan silinme durumumuz var, transfer yasağı sürüyor.Ya bu sene çıkarız ya da seneye düşme riski olabilir" diye konuştu.

Futbolcuların gerekeni yaptığını belirten Büyükoral, "Belediyesinden taraftarına herkesin yönetime destek vermesi lazım. Karşıyaka'da siyaset yapanlar kulübe daha çok sahip çıkmalı, yanında olmalı" dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Dünya Tiyatro Günü'nde Müjdat Gezen İzmirlilerle buluştu
Sonraki Haber DEÜ Kariyer ve Yönetim Kulübü'nden World of Speechmaker projesi

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?