ANA SAYFA > KÜLTÜR-SANAT > Denizlerden tuvale yansıyan eserlerin sergisi

Denizlerden tuvale yansıyan eserlerin sergisi

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Denizlerden tuvale yansıyan eserlerin sergisi

Geride bıraktığımız yaz aylarından sanata yansıyanlar Urla’nın Kuşçular Köyü’nde sanatseverlerin beğenisine sunuluyor. Kırmızı Sanat Galeri’de, “Denizlerde...” temasıyla düzenlenecek olan sergi 10 Eylül Cumartesi günü açılıyor.

Yaz mevsimini uğurlarken insanların denizle olan ilişkisinin, 7 sanatçının gözünden tuvale ve seramiğe yansımaları Kırmızı Sanat Galeri’de sanatseverlerin beğenisine sunuluyor.  Ressamlar Anber Hacıraifoğlu, İdil Güral ve Tutku Aşkun, seramik sanatçıları Arzu Ataman Güngör, Defne Küçük, Müge Eryılmaz ve Tevfik Karagözoğlu’nun eserlerinden oluşan “Denizlerde...” sergisi 10 Eylül Cumartesi günü Urla’nın Kuşçular Köyü’nde bulunan Kırmızı Sanat Galeri’de açılacak.

Mavinin ve yeşilin her tonuna doymak isteyen sanatseverleri Kuşçular Köyü’ne davet eden sergi küratörü Arzu Pakdemir, “Denizlerde... sergisi, insanoğlunun denizlerle en fazla kucaklaşma şansı bulduğu yaz mevsiminin ardından adeta bir uğurlama şöleni olacak. Ankara, İzmir, İstanbul ve Bodrum’dan eserleriyle sergiye katılacak olan sanatçılarımızın eserleriyle yaza veda ederken sonbahara merhaba diyeceğiz” dedi.

“Denizlerde...” sergisi 24 Eylül’e kadar açık kalacak.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Avukatlara bulaşıcı hastalıklar ve AIDS semineri
Sonraki Haber Pınar Karşıyaka ikinci sınavına İstanbul'da çıkıyor

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?