ANA SAYFA > SPOR > Denizkurdu: Kulübün gerçek sahibi kongre üyeleri kadar divandır

Denizkurdu: Kulübün gerçek sahibi kongre üyeleri kadar divandır

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Denizkurdu: Kulübün gerçek sahibi kongre üyeleri kadar divandır

Karşıyaka Spor Kulübü'nde olağanüstü genel kurul öncesi Divan Kurulu Başkanı Cihan Büyükoral'ın çağrısıyla toplanan eski başkanlar, "Kulüp sahipsiz değil" mesajı verdi.

 Eski Adalet Bakanı ve eski Karşıyaka Başkanı Hasan Derizkurdu, Başkan adayları Fatih Diniz ve Mutlu Altuğ'la görüşüp, durum değerlendirmesi yaptı. Başkanlar adına açıklama yapan Denizkurdu, "Adaylarla görüştük. Başka bir ismin başkanlığı altında kongreye girme fikrine ikisi de sıcak bakmasına rağmen kısa süre kaldığı için bu ihtimal gerçekleşmedi. Seçimin kulübe yakışır şekilde geçmesini istiyoruz" dedi.

Denizkurdu, "Biz Divan Kurulu ve eski başkanlar olarak bundan sonra her ay bir araya gelerek yönetimden icraatlerle ilgili rapor alacağız. Genel kuruldan kim çıkarsa çıksın kulüp birilerin çektiği yöne doğru gitmeyecek. Herkes para verebilir ama para vermek başka kulübün 100 yıllık gelenekleri başka. Kim olursa olsun bu kuralları anlatacağız. Yönetimler, sportif başarılar gelir geçer kulübün gerçek sahibi kongre üyeleri kadar divandır. Karşıyaka sahipsiz değildir" şeklinde konuştu.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka'da Doğalgaz Vergisi için son gün 31 Ocak 2016
Sonraki Haber Ufuk Sarıca'ya bir ödül daha...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?