ANA SAYFA > ÇEVRE > Deniz kirliliğine hemşire eli değdi

Deniz kirliliğine hemşire eli değdi

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Deniz kirliliğine hemşire eli değdi

İzmir Üniversitesi Hemşirelik Bölümü öğrencilerinin TURMEPA ortaklığı ile yürüttüğü sosyal sorumluluk projesi, 14. Ulusal Hemşirelik Öğrencileri Kongresi’nde poster bildiri dalında birinciliğe layık bulundu.

İzmir Üniversitesi Hemşirelik Bölümü 3’üncü ve 4’üncü sınıf öğrencileri Barış Çetin, Elif Babayiğit, Gülfem Uçar, Hatice Aydoğan, Ramazan Dağ, Sabri Korkmaz’ın Yrd. Doç. Dr. Havva Arslan Yürümezoğlu danışmanlığında, DenizTemiz Derneği/ TURMEPA desteği ile yaptığı “Bir Sosyal Sorumluluk Projesi: Deniz Kirliliğine Hemşire Eli Değdi!” isimli çalışma ödüle layık bulundu. 14. Ulusal Hemşirelik Öğrencileri Kongresi’nde poster bildiri olarak sunulan çalışma, Sağlıkla Hemşirelik Dergisi tarafından poster bildiri dalında birinci seçildi.

Çalışmaları ile deniz kirliliğinin önlenmesi için duyarlılık geliştirilmesine katkıda bulunmayı amaçlayan öğrencilerin ilk durağı, yine bu amaçla çalışan DenizTemiz Derneği/ TURMEPA oldu. Dernek tarafından eğitici eğitimi verilen öğrenciler, Özel Fatih Koleji birinci sınıf öğrencilerine denizlerin kirlenmesinin önlenmesi için duyarlılık eğitimi verdi. Öğrenciler ayrıca, 22 Mayıs’ta tüm Akdeniz ülkelerinde düzenlenecek olan “Clean Up The Med” etkinliğinin İzmir ayağının organize edilmesine de katkı verecek.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Adil davranın ki hata payımız olsun
Sonraki Haber Sünneti ne zaman, nasıl yaptıralım?

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?