ANA SAYFA > GÜNDEM > Delegelerden CHP Karşıyaka İlçe Başkanına tam yetki

Delegelerden CHP Karşıyaka İlçe Başkanına tam yetki

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Delegelerden CHP Karşıyaka İlçe Başkanına tam yetki

CHP Karşıyaka İlçe Başkanı Uğur Yıldırım, 20 Aralık’taki İl Kongresi öncesi Kongre Delegeleri ile buluştu.

82 delegeden tam yetki alan Yıldırım, adaylık sürecinde ilçe örgütü adına görüşmeler yapacak. Alınacak kararlar doğrultusunda, ortak hareket edilecek. İlçe Başkanı Yıldırım “İlçemizdeki birlik ve bütünlüğü İl Kongresi’nde de koruyacağız” dedi.

CHP Karşıyaka İlçe Kongresi’nden zaferle çıkarak yeni İlçe Başkanı seçilen Uğur Yıldırım, Pazar günü yapılacak olan İl Kongresi öncesi, İl Kongre üyeleri ile buluştu. Listede yer alan 72 delege ile 10 doğal delegenin hazır bulunduğu toplantıda, il başkanlığı yarışı için değerlendirmeler yapıldı. Tek tek söz alan kongre delegeleri, nasıl bir il başkanı istediklerini anlattı, süreçle ilgili fikirlerini paylaştı.

GÖRÜŞMELERİ YILDIRIM YAPACAK

Toplantı sonunda, İlçe Başkanı Uğur Yıldırım’a, İl Kongresi sürecindeki adaylık görüşmelerini yapmak üzere tam yetki verildi. Yıldırım, -Karşıyaka İlçe Örgütü adına- ortaya çıkan adaylarla görüşmeler yapacak ve bu görüşmeleri delegelere rapor edecek. Üzerinde uzlaşılan isim üzerinde maksimum çoğunlukla destek sağlanacak.

CHP İl Kongresi’nin partiye yeni bir heyecan ve yeni bir enerji getireceğine inandıklarını belirten CHP Karşıyaka İlçe Başkanı Uğur Yıldırım “İlçe kongresi sürecinde güzel bir birlik ve bütünlük yakaladık. Mahallelerdeki işbirliklerimiz sayesinde tek vücut olarak kongremizi gerçekleştirdik. Şimdi önümüzde İl Kongresi var. aynı tutumu orada da sergilersek, Karşıyaka İlçe Örgütümüzü en üst düzeyde temsil edebiliriz. Bunun için beraber çalışmaya ve işbirliği yapmaya ihtiyacımız var” dedi.

Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar ise “Karşıyaka olarak her alanda olduğu gibi siyasette de örnek bir ilçeyiz. Birlik ve beraberlik içinde, güçlü biçimde hareket edebilmek bizim en büyük özelliğimiz. Tüm farklılıklarımıza rağmen, bir arada kalabilmeyi başaran bir topluluk olarak, bu dinamizmi İl Kongresi’ne de yansıtabiliriz. Ahlaklı, kimseyi birbirinden ayırmayan, herkesi emeğin ve üretimin içine katabilecek bir il başkanı ile partimiz güç kazanacaktır” diye konuştu. 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Matematik mi, spor mu?
Sonraki Haber Aziz Nesin'in anısı mizah festivali ile yaşayacak

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?