ANA SAYFA > İZMİR > Davutoğlu partisinin İzmir teşkilatına teşekkür etti

Davutoğlu partisinin İzmir teşkilatına teşekkür etti

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Davutoğlu partisinin İzmir teşkilatına teşekkür etti

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı Mustafa Ataş, AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu adına 1 Kasım milletvekili seçimlerinde yapmış oldukları çalışmalar için İzmir İl Başkanı Bülent Delican’a tebrik ve teşekkür sertifikası verdi.

Genel seçimlerde oylarını 5 puan arttıran AK Parti İzmir İl Teşkilatına AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu’ndan tebrik ve teşekkür sertifikası geldi. Delican’a sertifikayı Davutoğlu adına Genel Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı Mustafa Ataş verdi. Davutoğlu, İzmir İl Teşkilatını 1 Kasım Milletvekili seçim sürecinde yapmış olduğu çalışmalar için tebrik ederek başarılarının devamını diledi. Teşkilatı adına onur duyduğunu belirten Delican, “Teşkilatımız ve milletvekili adaylarımızla uyum içerisinde gerçekleştirdiğimiz çalışmalarımız sonucunda İzmir’de oylarımızı 7 Haziran seçimlerine göre 5 puan arttırdık. Teşkilatımızın her kademesiyle birlik, beraberlik ve kardeşlik içerisinde devam edeceğimiz çalışmalarımıza hız kesmeden devam edeceğiz” dedi.

Hedefimiz yerel seçimlerde partimizi zafere ulaştırmak

Halkın AK Parti’ye vermiş olduğu iktidar görevini İzmir’de layıkıyla sürdüreceklerini vurgulayan Delican, “2019 yılında yapılacak olan yerel seçimlerde de teşkilatımızla birlik ve beraberlik içerisinde çalışmalarımızı yürüterek İzmir Büyükşehir Belediyesi’nde AK Parti bayrağını dalgalandıracağız. AK Parti iktidarı döneminde İzmir’imizde tamamlanan ve devam eden projelerimiz ile kentimizin gelişimi için var gücümüzle çalıştık, çalışmaya da devam ediyoruz. Bundan sonra da güzel İzmir'imizi yerelde hizmetle buluşturmak ve çok kıymetli hemşehrilerimizi daha yaşanabilir bir kentle tanıştırmak için kenetleneceğiz. Genel Başkanımız ve Başbakanımız Sayın Ahmet Davutoğlu’na bizleri bu onura layık gördüğü için tekrar teşekkürlerimi sunuyorum” diye konuştu.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Pınar Karşıyaka, Barcelona'da farklı kaybetti
Sonraki Haber Karşıyaka'nın Filizleri'ne Avrupa'dan ödül

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?